0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

В коя аптека в СЗ има лекарства?
« -: Май 11, 2007, 14:23:24 pm »
Момичета от Стара Загора,знае ли някоя къде да намеря Depherelin,Menogon,Gonal F?Питах в Марешките,но те нямали лекарства с протоколи и ми казаха че малко такива аптеки имало,така че моля за инфо.

*
Re: В коя аптека в СЗ има лекарства?
« Отговор #1 -: Май 11, 2007, 14:42:32 pm »
Виж по Руски.Като тръгнеш от АГ-то нагоре.Там е пълно с аптеки и са добре заредени.
« Отговор #2 -: Май 11, 2007, 17:18:22 pm »
slavenav - тези лекарства по касата ли ги взимаш? Ако да, то тогава трябва да търсиш специална аптека (най-добре попитай в РЗОК), която работи с нашите протоколи. Наистина е каша, в София специално за този тип протоколи има 3 или 4 аптеки.

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #3 -: Май 11, 2007, 21:07:51 pm »
Славенав как то ти написа рали,отиди в РЗОК и питай там,за да не си губиш време и нерви.Успех!Кога започваш? :D
*
« Отговор #4 -: Май 12, 2007, 06:33:37 am »
Славена, опитай в "Първа частна аптека", горе срещу северния вход на болницата. Доколкото знам,на моята съседка там и доставиха лекарствата от протокола.

« Отговор #5 -: Май 13, 2007, 20:26:53 pm »
в София специално за този тип протоколи има 3 или 4 аптеки.

Рали, би ли ми казала за София в коя аптека ги има? Казаха ми да търся в Търговска лига, но те имат само Диферелина.
Благодаря ти!
« Отговор #6 -: Май 13, 2007, 22:24:01 pm »
Благодаря за инфото момичета,поръчах ги в Първа частна аптека.Само там можеш да ги поръчаш в СЗ.
Ади на 24.05 съм в Сф и тогава доктора ще ми каже кога ще започна.

*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #7 -: Май 13, 2007, 22:32:09 pm »
Честита годишнина, малко на патерица и успех в процедурата  :married: yahoo_17
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #8 -: Май 13, 2007, 22:58:07 pm »
Благодаря за инфото момичета,поръчах ги в Първа частна аптека.Само там можеш да ги поръчаш в СЗ.
Ади на 24.05 съм в Сф и тогава доктора ще ми каже кога ще започна.
Успех миличка,ще стискаме палци !!!! :D
« Отговор #9 -: Май 14, 2007, 10:20:44 am »
Mini и Adi благодаря ви. :bighug: :bighug: :bighug:

« Отговор #10 -: Май 14, 2007, 11:55:18 am »
в София специално за този тип протоколи има 3 или 4 аптеки.

Рали, би ли ми казала за София в коя аптека ги има? Казаха ми да търся в Търговска лига, но те имат само Диферелина.
Благодаря ти!

Дарилка, в аптеките не ги държат на склад, трябва да си ги поръчаш и ти ги доставят. Значи, аз моите си ги взех от голямата аптека на Раковска и Графа, знам със сигурност, че аптеката на Позитано, срещу Съдебната Палата също работи с нашите протоколи, и ако не се лъжа аптеката срещу Майчин Дом.

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
« Отговор #11 -: Май 15, 2007, 15:55:59 pm »
Здравей,лекарства можеш да си поръчаш в Първа частна аптека която се намира на Столетов над Окръжна болница аз оттам си ги взех миналата година.
Пожелавам ти успех.