0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Днес реших да видя дали има някакво ново лекарство за борба с мъжкият фактор,което да не сме използвали.И ровейки се из мрежата се натъкнах на нещо НЕВЕРОЯТНО!!!!
И то идва от СЪРБИТЕ.. 8O.И е било правено правено през 2002 година.
Става въпрос за вид инсеминация ,но при която сперматозоидите се поставят директно в яйчника и оттам действат по "задачата".
Аз уж се имах за компетентна по въпроса,но увииии имало още много нови неща да научим.Единственно разбрах,че правят това в Белград.Но как точно става?Дали правят един вид лапароскопия и тогава ги поставят или го правят на принципа на пункция на фоликулите ,но тогава ги поставят?
Ако някой е наясно или може да намере повече информация за това ,бих му била безкрайно благодарна :D.
Re: Аз ли съм изостанала или те са напреднали?
« Отговор #1 -: Май 22, 2007, 20:05:03 pm »
Става въпрос за вид инсеминация ,но при която сперматозоидите се поставят директно в яйчника и оттам действат по "задачата".
.
Ето този "Номер на китайката" въобще не ми е ясен  :?
Как така "в яйчника" ?!?!  8O :?
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #2 -: Май 22, 2007, 20:17:39 pm »
Няма такова нещо.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #3 -: Май 24, 2007, 15:51:31 pm »
Хм... Аз съм чувала за инсеминация в маточните тръби, ама в яйчника  8O