0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Миналата година с кръвен тест ми откриха хламидия - и хронична , не лекувана от одавна.След вла курса със Sumamed 500 - следвачия тест вече висчки беше наред(-).Този февруари направих спонтанен аборт и след това пак пуснахме ибследвания - при мен А 1,16 при норма 1,8 и G 1,64 при норма 1,16. Мъжа ми А(-),G гранична.След три курса със Sumamed 500мг х 3 таблетки (аз) ,а тои една профилактично сега и на двамата изследванията ни са отрицателни.Някои има ли си представа,идея от къде пек са се появили при положение че сме ги излекували.
Та наистина ли Sumamed е най-добрия препарат в момента на пазара-поне така чувам от дактори,фармацефти,форуми.
 :?
<br />www.mtm.bg - Мобилни телефони, аксесоари, сервиз
*
Re: Някой лекувал ли е хламидия със Sumamed?
« Отговор #1 -: Май 09, 2007, 10:16:01 am »
Аз лекувах хламидия със същото лекарство още преди 4 години,но и някакви други препарати пиех след това,че се оказа доста упорита тази бактерия.Пък за последсвията да не говорим.От тогава съм правила около 2-3 изследвания и са били отрицателни.Дано си се отървала вече и ти.
Някой лекувал ли е хламидия със Sumamed?
« Отговор #2 -: Май 09, 2007, 22:43:00 pm »
За всеки случеи ще пусна изследвания пак!
*
« Отговор #3 -: Май 09, 2007, 22:59:32 pm »
аз я лекувах сьс АВЕЛОКС-2 курса и слава богу се отьрвах,мойта беше от 5-6 години...беше голяма мька и сега през 4-5 месеца тичам да правя тестове...
url=http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=сани][/url]
*
« Отговор #4 -: Май 10, 2007, 11:27:55 am »
Здравейте! И аз съм пила Сумамед. Добро лекарство е, но самата бактерия-вирус е много упорита. При евентуален имунен срив може да се прояви пак, ако не е доизлекувана, така че не се очудвам, че megan06 при вас отново се е появила. И при нас беше така и цели 3 г. се борихме. И независимо, че на единия му няма нищо с хапченца се тъпче и партньора. Няма как. А, иначе аз съм пила много - започнах с вилпрафен, рулид, сумамед - два цикъла лечение, макропен+флажил, клацид имай това беше. След месец от завършване на лечението пих макропен+флажил за профилактика, защото на мен те ми повлияха най-добре. И от две години засега не се е проявявала пак. Скоро правих тест - отрицателен. Така, че не се отказвайте. Успех!
« Отговор #5 -: Май 10, 2007, 11:46:12 am »
bird мерси за информацията!
.."При евентуален имунен срив може да се прояви пак, ако не е доизлекувана"..
Поне това ме успокои за момента ,защото никои до преди теб не ми го беше казвал, а и доста материяли съм прочела но не съм ги срещала.Просто до преди това бях спосомна да се съмнявам в резултатите на лабораторията. То с нашата здравна система вече на какво да вярвам по-принцип незнам . То си е чиста търговия - на много малко от здравните работдици им дреме за пациентите - за жалост.
 Мерси отново и успех с бебеправенето - ние поне днес започваме с опитите отново :D
« Отговор #6 -: Май 12, 2007, 22:00:31 pm »
Ще го напиша и тук въпреки че съм го писала и във друга тема
 Преди 3 год се повяи за първи път.
Пихме 3 дена по 500 мг сумамед  и продължихме със 7 дни утро и вечер по 100 мг доксицилин.
След това 2.5 год. отрицателни тестове.
преди 3 месеца отново беше положителен и пак същата терапия
 Лекуват се и двамата партнора и Никакв секс и алкохол по време на лечението.
« Отговор #7 -: Май 13, 2007, 10:18:12 am »
Прекаралите хламидия е добре да пускат изследвания на 4-5 месеца.
Паралелно с антибиотичния курс е желателно да се приема имуностимулатор и препарати против гъби.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
« Отговор #8 -: Май 13, 2007, 11:21:39 am »
Да съгласна съм със ledena_luna, защто от антибиотика може да се направи гъбична инфекция, забравих да напиша че ми беха исписали и вагинални Гинодактанол точно по  тая причина, и естествено със всеки антибиотик много вит Ц и 3 по 1 б-комплекс.
 Защто антибиотика убива и добрите бактерии във органзима а не само лошите.
« Отговор #9 -: Май 31, 2007, 16:37:37 pm »
Здравейте! И аз съм пила Сумамед. Добро лекарство е, но самата бактерия-вирус е много упорита. При евентуален имунен срив може да се прояви пак, ако не е доизлекувана, така че не се очудвам, че megan06 при вас отново се е появила. И при нас беше така и цели 3 г. се борихме. И независимо, че на . Така, че не се отказвайте. Успех!
и аз бях така-сумамед и макропен. Кръвния тест показваше винаги положителен. Правих си ДНК тест и слава богу беше отрицателен. При него точността е по висока.
*

vilimili

• 512
  • Ще ми липсваш много татко!Поклон пред паметта ти.
« Отговор #10 -: Юни 01, 2007, 21:17:03 pm »
И аз бях с хламидия преди няколко месеца-първо пихме КалцидSR500,после теста беше"+",и пихме Сумамед-теста"-",сега смятам да си направя още един тест.
*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
« Отговор #11 -: Юни 04, 2007, 12:33:46 pm »
Сумамед, Азатрил, Азитрокс, Зитромакс и др. има са все медикаменти с активно действащо вещество АЗИТРОМИЦИН просто различните производители го пускат под различно име!!! За момента най-ефикасният антибиотик за лечение на хламидия и язва е именно АЗИТРОМИЦИНА!!!
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!