НЕ знам каква е бременността по нормалния начин, имала съм извънматочни и от инвитро
Разликата според мен е в огромния страх - първо до 12 седмица, после до 7 месец, много по-голям отколкото ако е нормално зачеването Друг е въпроса дали е обоснован, ама нали страх лозе пази
До третия месец треперех всеки ден, с мен и лекарката, която ми следеше бременността След това някак си тръгна по-лесно През цялото време обаче бях в болнични - работя извън града, в опасна среда - психиатрична болница с туберкулозно отделение
Радостта от бременността при мен беше в 8 и в 9 месец, вече се бях успокоила ИНаче ходех постоянно по улиците, не съм се залежавала изобщо Лекарката ми ме вкара болницата само като й казах, че ме боли корема - в болницата беше много гадно, чух какви ли не истории
Изобщо си беше притеснение, но най-голямото беше чакането на теста, пък и след него
Но ако работата ми беше в града, със сигурност щях да ходя, иначе направо няма какво да се прави Моята бременност беше изключително тежка по отношение на субективното усещане - повръщах постоянно и имах ужасни киселини, бях като болна, но това пък една ли има връзка с инвитрото
От сърце ви пожелавам да ви се случи това, което се случи и на мен и да преживеете прекрасна бременност и да си родите бебенцата по живо и по здраво! Вярвайте в успеха и бъдете спокойни!