0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Ако някой е ходил там моля да сподели?
« -: Август 09, 2005, 22:29:46 pm »
В петък си записах час в Центърът за репродуктивна медицина и оплождане инвитро "София".
Малко съм притеснена и моля ако някой е ходил там да сподели впечатления.
Благодаря предварително!  :)
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #1 -: Август 10, 2005, 00:25:50 am »
аз ходя там вече почти година. мисля, че няма причини за притеснения!
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #2 -: Август 10, 2005, 08:18:48 am »
И аз съм доволна.
« Отговор #3 -: Август 10, 2005, 11:51:36 am »
Благодаря, исках да прочета някое мнение защото свекървами е лекар и постоянно ми говори че не са добри, а тя все пак е педиатър и не познава всички лекари в София. За нея няма други специалисти освен тези в Майчин дом, а от форума знам, че много хора не са доволни от там. :!:  :?:
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #4 -: Август 10, 2005, 18:41:13 pm »
Цитат на: Cvetelina
Благодаря, исках да прочета някое мнение защото свекървами е лекар и постоянно ми говори че не са добри, а тя все пак е педиатър и не познава всички лекари в София. За нея няма други специалисти освен тези в Майчин дом, а от форума знам, че много хора не са доволни от там. :!:  :?:

би ли споделила повече подробности за мнението на свекърва ти - защо според нея не са добри? това е интересно и може да е важно!
апропо, ти защо тогава си записа час там, въпреки мнението на свекито? :)
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #5 -: Август 10, 2005, 20:32:08 pm »
Защото е от по-старото поколение когато само Майчин дом съществуваше.
По втория въпрос: ама, ха, свекито ли ще ме командва?
« Отговор #6 -: Август 10, 2005, 20:37:45 pm »
Свекървами не признава други лекари освен тези в Майчин дом за нея всички други са некомпетентни, независимо че не ги познава.
Записах се в клиника "София" защото когато влязах в техния сайт ми хареса първо че екипът е сравнително млад и второ това че имат договор със здравната каса. Не съм чела нищо лошо за тях във форума.
Исках да отида при д-р Щерев и пуснах тема, разгледах стари такива и се отказах, поради противоречивите мнения.
Нямам нищо против срещу когото и да било просто искам да съм сигурна в избора си.
« Отговор #7 -: Август 11, 2005, 13:17:38 pm »
Здравей,

Аз съм ходила там два пъти. Лекарят е отзивчив и внимателен, но честно казано аз не съм доволна 100%, на мен специално не ми свърши работа. Но пък и без друго в медицината няма такова нещо като 100% :wink:  Мнозинството от тези, които са споделили че ходят при него, са доволни :!:  Дано той се окаже Твоят Лекар и да бъде много полезен за постигане на мечтата ти :D
Благодаря ти, Бени!

« Отговор #8 -: Август 12, 2005, 13:32:28 pm »
Днес бях при д-р Владимиров и съм очарована.
Каза че имам хубав фоликул който трябва да се спука до довечера, дано стане този месец. :crossfingers:
*
« Отговор #9 -: Август 12, 2005, 13:44:14 pm »
Дано Цвети, стискаме палци! :balk_602:
When the things seem most hopeless - this is a prelude to when real opportunities begin

« Отговор #10 -: Август 12, 2005, 15:20:01 pm »
Цвети, стискаме ти палци! :D
Благодаря ти, Бени!