Благодаря ви за отговорите,момичета. Нямах дълго нет и чак сега видях колко сте ми написали. Последната ми М. беше на 7 юни. На 5я ден реших да си пусна хормони/по своя воля/.
LH 3,72 /1.7-8.6/
FSH 6,9 /1.5-12.4/
Estradiol 35,16 /10.0- 39,5/
Testosteron 0,198 /0,12-0,21/
Prolactin 502,6 /86-390/
Пролактина много ме шашна. Веднага се консултирах с един познат-гинеколог. Посъветва ме да го повторя в друга лаборатория и на другия ден резулата беше коренно различен-на средата между референтните стойности. Бил стресов хормон,а аз наистина в онези дни бях в голяма истерия. След това направих отново физиотерапия. neliso, правиха ми лазер, електрофореза с алое и ултразвук. Абсолютно безболезнени и даже приятни манипулации. В МЦ "Салус" в Симеоново. Този път обаче не ми предизвика овулацията. Още я чакам с термометър в ръка..е,не точно в ръка... Предполагам,че ще бъде някъде тия дни. Явно цикъла и тоя месец ще си ми е 40 дни. Голяма депресия,всеки ден чакам да ми се качи температурата над 37,ама уви не иска. И бебеправим яко:)) Да видим какво ще свършим. Моят познат-гинеколог също каза,че дългия цикъл не е проблем,стига да си имам овулация. Каза ми,че просто съм малко "нестандартна"
) Но ми препоръча,ако не стане нищо до края на лятото, да ме заведе при специалист. Всъщност ми каза,че ще ме заведе при д-р Йосиф Димитров. Някой чувал ли е това име?
Благодаря на всички,които са ми писали,и стискам палци на всички скоро да видим двете чертички и след 9 месеца да гушнем така чаканите бебенца...