0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Ylith

имам ли настъпила овулация?
« -: Септември 21, 2005, 15:19:53 pm »
Здравейте, момичета.
Скоро попаднах на сайта и мисля, че овулационният клендар е страхотна идея, браво на който се е сетил.
Попрочетох назад темите из форума, както и инфото към самия календар и разгледах доста ов. графики /благодаря на всички, които са ги оставили видими/. Доколкото мога да си направя извод, съгласно моята графика, трябва да имам настъпила овулация на 7-мия ден, или? Съдя по температурата.
Моля ви, кажете какво мислите? Дали съм се ориентирала добре или е хубаво да правя и тестове?

http://calendar.all-soft.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1&userLoginName=ylith
« Отговор #1 -: Септември 21, 2005, 15:21:32 pm »
Мила, ако температурата се задържи още ден два такава значе днес ти е овулацията. Но ще се разбере поне след някой ден.
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!

*

1_denis

« Отговор #2 -: Септември 21, 2005, 15:40:41 pm »
Направи си тест за Овулация.Може наистина да е така(днес).Според мен ако се задържи около 37.0-37.1 в следващите дни,била е на 10 или 11 ден.Засечи я с цервикалната слуз.Ако е белтъкоподобна в дни на овулация си.(  ако имаш  хормонални проблеми ,този метод не е много сигурен)
*

peti_pati

• 746
  • Обещах на Марианче-догодина на днешния празник
« Отговор #3 -: Септември 21, 2005, 16:47:28 pm »
Цитат на: wassilena
Мила, ако температурата се задържи още ден два такава значе днес ти е овулацията. Но ще се разбере поне след някой ден.

:good_post:
И аз съм на същото мнение.
Ако искаш да не пропускаш момента, направи си тест за овулация.
Аз имах известни съмнения за себе си този месец и днес си направих ову тест, за да съм сигурна.
Успех в бебеправенето :D
Намерихме нашето синче.
*

Ylith

« Отговор #4 -: Септември 21, 2005, 17:27:01 pm »
Благодаря, ще взема тест, за да съм сигурна и за да не изпускам месеца:)
« Отговор #5 -: Септември 22, 2005, 12:47:29 pm »
понеже от година се опитваме с мъжа ми да имаме дете а не става-реших да започна измерване на БТ. първите няколко дни пропуснах.започнах измерването от 4 ден на цикъла.тогава беше 37 почти а на следващия 5-ти ден падна на 36,7.нормално ли е-този не съм запозната с този метод добре още.милсех че Т трябва да се задържи и след време да започне да пада.Явно сте по-запознати от мен в тази насока-какво е движението на температърната графика горе-долу за да не се шашкам .и без това съм доста напрегната от това че година немога да забременея.благодаря предварително. :)
*
« Отговор #6 -: Септември 22, 2005, 13:27:29 pm »
Отговорих ти в другата тема за овулацията. Ако пускаш едно и също питане в различни теми я разводняваш и не можеш да събереш мненията на момичетата на едно място, не се развива дискусия по проблема от което губиш най-вече ти.

« Отговор #7 -: Септември 22, 2005, 18:43:35 pm »
не съм искала да го правя за което съжалявам.просто се надявах някой да ми пише нещо защото наистина се притеснявам а незнаех колко е посещаем форума и кога някой ще ми отговори.днес се регистрирах,случайно попаднах на сайта и ми допадат обсъжданията тук.мерси че отговаряте и давате съвети. :wink:  :lol: