0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

anna_en

здравейте момичета,

загубих плода в 5 месец заради скъсване на мембраната и изтичане на околоплодната течност. Единият лекар ми каза, че трябва да се направи пълна микробиология, за да се види дали няма някакви вируси или бактерии причинили инфекция. Моят лекуващ днес ми каза, че няма нужда от никакви тестове, всички резултати са били много добри по време на бременността и няма обяснение за причината за случилото се. Тези от вас, които са преживяли същото, как постъпихте преди опитите за следваща бременност? Правихте ли такива изследвания? Благодаря и приятни почивни дни
Re: изследвания след скъсана мембрана
« Отговор #1 -: Юли 06, 2007, 16:46:28 pm »
Микробиология, тест за хламидии (ако не е правен), токсоплазмоза (ако не е правен), антифосфолипидни тела. Това се сещам в момента, сигурна съм, че ще ме допълнят.
Баткото - 11.12.2004 г., по-малката сестра - 07.01.2008 г.
« Отговор #2 -: Юли 06, 2007, 16:47:21 pm »
Мило ,момиче ,много съжалявам за болката ,която си преживяла! :(
Послушай лекаря ,който те съветва да си направиш микробиология и не само. Това е съветът ми.
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #3 -: Юли 06, 2007, 16:51:28 pm »
anna_en, съжалявам за загубати ти :hug2:
но нищо не ти пречи да си пуснеш микробиологията, още повече че тя наистина дава отговори.

Пожелавам си скоро да бъдеш готова да започнеш отново и прегърнеш рожбата си! :)

п.п теста за микоплазма и уреаплазма също!

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*

petq74

• 373
  • Роден да пълзи, не може да лети!
« Отговор #4 -: Юли 24, 2007, 23:18:07 pm »
аз го загубих в 6 месец поради сащата при4ина и още някои за разкош.казаха ми да си направя тест за хламиди токсоплазмоза и антифосфолипидни тела.а друга лекарка ми каза 4е е било вирус.някои ме е заразил.някои които не е знаел 4е е болен.тестовете бяха отрицателни вси4ко беше ок. затвори тази страница от живота си и запо4ни на ново.
Пух?- Каза Прасчо
Да!- Отговори Пух
Нищо!... Просто исках да съм сигурен,че те има Пух!!! Каза прасчо хващайки Пух за лапичката...
*
« Отговор #5 -: Юли 25, 2007, 10:25:44 am »
И аz zагубих дете в 20 г.с. поради съЩата причина (спукване на околоплодния мехур, иzтичане на водите и последвало раждане). ОЩе докато бях в болницата ми направиха иzследвания zа токсоплаzмоzа, микробиология включваЩа трихомонаzа, кандида, стрептококи и др., които не раzбирам, рубеола. Всички иzследвания бяха отрицателни, освен наличие на Еscherichia coli във вагиналния секрет. Приеха случилото се zа "неЩастен случай" (zараzа от храна или напитка)и след това не ми бяха направени други иzследвания.
*
« Отговор #6 -: Юли 26, 2007, 16:27:43 pm »
Здравей!
Съжалявам за загубата ти  :( Аз също загубих дете в 25 г.с. поради скъсан околоплоден мехур. Въпреки изследванията в болницата ,както и тези от мен след това, не се откри причина, за добро или за лошо.
Освен посочените по-горе, си направих и за цитомегаловирус /ЦМВ/.
   Късмет и от мен  :P