0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Лили

Опити за забременяване!
« -: Август 07, 2005, 21:59:53 pm »
Привет,

Искам да попитам по опитните във форума ...
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
Опити за забременяване!
« Отговор #1 -: Август 07, 2005, 23:01:31 pm »
Знаеш ли, "Лили", някой слънчев ден това, с което се подиграваш вече няколко пъти, ще се случи на теб или на твой близък. И тогава ще изпиташ цялата болка на този сайт, уверявам те. Когато това стане, спомни си думите ми.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*

Anonymous

Опити за забременяване!
« Отговор #2 -: Август 07, 2005, 23:47:01 pm »
Цитат на: Meli
Знаеш ли, "Лили", някой слънчев ден това, с което се подиграваш вече няколко пъти, ще се случи на теб или на твой близък. И тогава ще изпиташ цялата болка на този сайт, уверявам те. Когато това стане, спомни си думите ми.

не разбирам за какво говориш,мисля че ще ми дадеш мякакъв съвет а ти се опитваш да ме заплашваш...срамота...що за модератор си ти...срамота...!!!
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
Опити за забременяване!
« Отговор #3 -: Август 08, 2005, 00:04:51 am »
Много добре разбираш, а ако ли пък не - толкова по - зле за тебе.

Искаш съвет? Ето - играй си някъде другаде. Това е добър съвет. Почети малко. Помисли, ако можеш. И не се подигравай с чуждото страдание. Стигат ли ти съветите?

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*
Опити за забременяване!
« Отговор #4 -: Август 08, 2005, 01:12:13 am »
Според мен нищо не разбира  :) Е то не може всички да са умни и тактични - за тва има и модератори де ;) Дано си вземе бележка ...
Meli, ти свиквай :) Интернет вече е навсякъде, а този стил на изразяване е единствения достъпен за една много много голяма  част от населението ...
Опити за забременяване!
« Отговор #5 -: Август 08, 2005, 08:19:47 am »
Не знам какво е писала Лили, обаче то си е казано: Господ бави, но не забравя..........., така че нека добре да си помисли какви ги говори за нещастието на другите.
*
Опити за забременяване!
« Отговор #6 -: Август 08, 2005, 11:21:58 am »
Не бе нищо лошо чак толкова не е писало, описала е проблема си с доста първични за нивото на форума изрази , който се изразява в по-малко от 2 месеца опити. Според мен не е в час изобщо по темата, но дано си вземе бележка преди да публикува следващото си питане.
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
Опити за забременяване!
« Отговор #7 -: Август 08, 2005, 11:30:27 am »
Цитат на: cygnus
Не бе нищо лошо чак толкова не е писало, описала е проблема си с доста първични за нивото на форума изрази , който се изразява в по-малко от 2 месеца опити. Според мен не е в час изобщо по темата, но дано си вземе бележка преди да публикува следващото си питане.

Знаеш много добре, че не ме дразнят първичните изрази, а злонамереното отношение. Не е в час по темата, а е в час да пише простотии, нали така? Някой ден ще е в час и по темата.

И, да, трябва да свиквам. Но понякога простотията ми идва една идея повече. То това същество не е виновно, ама на - има моменти, в които и на мен не ми издържат нервите. :)

Димитър Кудоглу
*
Опити за забременяване!
« Отговор #8 -: Август 08, 2005, 12:01:58 pm »
:)
*
Опити за забременяване!
« Отговор #9 -: Август 08, 2005, 13:57:42 pm »
Аз го прочетох снощи късно и се  8O . Доста скандално написано с нотки на еротика, което действително не е за този форум.
Подкрепям напълно раздразнението на Мели.
*

Eli_

• 516
  • Тъпа и упорита !!!
Опити за забременяване!
« Отговор #10 -: Август 08, 2005, 19:55:05 pm »
Да сега се сещам,че и аз прочетох нещо странно снощи,но си помислих,че "горкото дете не е разбрало за какво става въпрос" просто...Възможно ли е на някой да му хрумне да се забавлява с това ?Не мога да си представя :roll: Ако е така наистина заслужава да разбере колко е "забавно"  :goodluck:
Опити за забременяване!
« Отговор #11 -: Септември 23, 2005, 17:48:10 pm »
аз и идея си нямам за какво е писано но по реакциите ви мога да си представя.не се ядосвайте-то  хората са го казали,че простотията по хората ходи.не си го слагайте на душата :roll:  :wink: аз съм ви благодарна че попаднах на този сайти и научих доста неща.както писах някъде във връзка с овулацията благодарение на вас разбрах че има и тестове за това.и още днес тичах до аптеката за да си взема.благодарна съм ви че има и тема за разчитането на температурите диаграми че новак като мен определно се нуждае от помощ и инфо.не е срамно да питаш нещо,но вече въпроса е как го правиш,а то опира и до възпитание :wink:  :roll: ГОРЕ ГЛАВАТА И ДАВАЙТЕ ВСЕ ТАКА :!: СТРАХОТНИ СТЕ :!: БЛАГОДАРЯ ВИ ЧЕ ВИ ИМА :!:  :biglove: