0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Моля ви да ми кажете дали да бъда особено притеснена след като току що си взех изследванията и виждам, че някой от показателите са завишени, а именно:
СУЕ /РУЕ/ - 33mm/h /при реф.ст. жени до 50 г. - до 25/
WBC /левкоцити/ - 10.6 x 10^9/L /реф.ст. 3,5 - 10,5 /
GR% /гранулоцити - %/- 74,1 % / реф.ст. 40 -70 (20-50 за деца до 4 г.)
GR# /гранулоцити бр. - 7,86 x 10^9/L  /реф.ст. 2.100 - 6.400/(0.900-5.300 за деца до 4 год.)
RDW /девиация на ерит.р-ие/ - 15,8 %   /реф.ст. - 11.5 - 14.5/
Pct /mp обем/ общ обем// - 2.56 ml/L /реф.ст. - 1.0-2.5/

Ще се видя с моята лекарка едва след 2 дни, но бих искала да зная до тогава дали имам възпалителен процес след като ги има тези завишения, за това ли говорят? :ask: :balk_138:
*
утайката и левкоцитите обикновено са завишени по време на бременност. според мен няма за какво да се притесняваш. но доки знае най-добре, все пак :)

*

manhattan

• 1439
  • Друго нe трябва, три думи само: "Добре съм, мамо."
аз също мисля, че са нормални за състоянието ти.
за собствено спокойствие ги сподели с лекаря си. не се тревожи :D
*

eleonor

• 1075
  • БEA -ПРЕКРАСНА I CИМЕОНчЕ- БОНБОНчЕ-ОБИЧАМЕ ВИ
Мила, и аз съм на съЩото мнение като Пипи, 4е левкоцитите се повиШават по време на бременност.
Но все пак, консултацията с лекар е незаменима.
 :bighug:

Beatris - 13.01.2008
Simeon- 19.01.2009

МЕЧТИТЕ СЕ СБЪДВАТ
*
ох дано да е така, просто до срещата ми с док мислех дали да не ходя да пускам микробиология, но може и да изчакам до след 2 дни, дано всичко е ОК, все пак от днешните ми изследвания най-важното е, че нямам белтък в урината и хемоглобина е добър, дано и левкоцитите не се дължат на някоя гадинка.......дано бебко е добре.
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
Както вече многократно сме коментирали- плода е чуждо тяло и организма се бори с него. Повишените левкоцити са нормално състояние при бременност.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит