0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

pregnant

ниво на чхг в 5 сед.????
« -: Август 03, 2007, 04:00:46 am »
Здравейте момичета. имам нужда от съвет и информация.
Бременна съм в 5 сед. и 4 дни.днес бях на узи и доктора ни6то не вида нито в матката нито в тръбите и наоколо.имам много слабо бледо розово течение.Изследваха ми чхг и вечерта ми се обадиха с резултата. доки каза 4е е много високо, над 3000 и при това полужение трябвало да се види на узито и има висок риск за извънматочна.днес ме вика в болницата за лапаро.
Живея в Англя и няма как да търся второ мнение, страхувам се и да чакам да не се окаже по лошо. :balk_144:
нормално ли е в тази седмици и такова чхг да не се вижа нищо на узи??ако някой ми даде някакво инфо или малко надежда  :balk_133: днес влизам в болницата и незнам какво да мисля.
Благодаря на всички от сърце.           
*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
Re: ниво на чхг в 5 сед.????
« Отговор #1 -: Август 03, 2007, 09:27:30 am »
седмиците не са толкова от значение,защото може да си имала по-късна овулация и реално да си на по-малко.Но хормона е наистина много висок и плоден сак поне трябваше да се види според мен.Аз бих те посъветвала да си направиш пак кръвен тест и да видиш как расте,а не веднага да ходиш на лапаро.С какъв ехограф те гледаха,защото ако е било през корема,според мен е напълно възможно да не са го видяли.
<br />
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #2 -: Август 03, 2007, 10:09:13 am »
Подкрепям мнението на z22! Виж дали расте чхг-то и тогава предприемай друго нещо. Но аз също мисля, че при това чхг трябва са види на узи сакчето! Дано всичко е наред с теб и бебо! Успех!

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*

Lara

• 507
  • Най-хубавото е невидимо за очите...
« Отговор #3 -: Август 03, 2007, 21:42:20 pm »
Много зависи и от апарата и от доктора зад него  :wink: Подкрепям  z22 за възможната късна овулация. При мен се оказа точно така с разминаване от около седмица /при по-дълъг цикъл/. Най-добре е наистина да не избързваш с лапаро. Не знам дали при извънматочна ЧХг достига до така високи стойности - вярвам, че по-запознатите с този проблем момичета ще се включат. Стискам ти палци всичко да е ОК!  :bighug:

*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #4 -: Август 03, 2007, 23:14:27 pm »
девойки, не говорете глупости. късна-некъсна овулация, при ЧХГ над 1000 единици вече може да се види плоден сак с вагинален ултразвук.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

Lara

• 507
« Отговор #5 -: Август 03, 2007, 23:26:53 pm »
Приемам упрека и се връщам към първото изречение от предния си постинг...От би трябвало до персонални способности да се стори - разлика наистина огромна...

*

mecheto

• 753
  • на мама джудженцата
« Отговор #6 -: Август 04, 2007, 19:39:37 pm »
Само да вметна, че при мен с първата извънматочна при цикъл 29дни, закъснение-10дни чхг-то беше малко над 4000.
« Отговор #7 -: Август 05, 2007, 00:10:44 am »
да момичета за съжаление то4ни извън мато4на се оказа.и при мен на 10 ден почти 4000 чхг.свърши се. днес ме изписаха. поне запазиха тръбата.благодаря ви за отговорите. :(
*

Lara

• 507
« Отговор #8 -: Август 05, 2007, 00:42:07 am »
Съжалявам, мила!  :balk_144: Пожелавам ти да се възстановиш възможно най-бързо във всеки един смисъл и.....скоро да се радваш на истински хубави новини!!! Здраве и късмет!!!  yahoo_17

*

mecheto

• 753
  • на мама джудженцата
« Отговор #9 -: Август 05, 2007, 13:39:46 pm »
pregnant,мила не се отчайвай. Щом веднъж е станало, пак ще стане, и този път ще е където трябва. Сега си полежавай вкъщи и се успокой.
Прегръщам те!
п.с. Бих те посъветвала след около 2-3месеца да си направиш тест за проходимост на тръбата.
Целувки :hug2:
« Отговор #10 -: Август 05, 2007, 14:49:32 pm »
Много съжалявам, мила! Но горе главата и смело напред! :balk_103:Ще се получи пак! Късмет!
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #11 -: Август 05, 2007, 20:03:15 pm »
Съжалявам. Желая ти бързо възстановяване и смело напред! Няма начин да няма начин!

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
« Отговор #12 -: Август 06, 2007, 21:34:30 pm »
Благодаря за подкрепата и съчувствието моми4ета. :bighug:
Изкам да попитам тези от Вас кото са минали през това кога ви доиде нормалния цикъл.Аз след операцията имах съвсем слабо кървене и днес 4 ден след лапарото имам болки като при нормална менструация и кървене но дали е това незнам .не е ли много рано или е нормално.Сигурно въпросът ми ви се струва глупав  :balk_133:

Четох за калните бани как мислите дали е добре да направя някоя процедура? не 4е раз4итам да реши проблема но поне да подобри състоянието и функциите на тръбите и яйчниците и да предотврати евентуални жузпаления или усложнения след лапарото.тка и така някуде трябва да се почива. :balk_177:
Да събера малко сили за следващият път. Изка ми се да вярвам че вси4ко ще е наред.
*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
« Отговор #13 -: Август 07, 2007, 00:46:31 am »
Мила, за цикъла ве4е не помня на мен кога ми е дошло, 4е беше преди 6 години. Но за калните бани съм 4увала, 4е доста моми4ета са доволни. Пък и ще си по4инеш малко. Успех следващият път, вярвам 4е вси4ко ще бъде наред.
*
« Отговор #14 -: Август 07, 2007, 18:11:05 pm »
На мен и двата пъти ми даойде на втория ден от операцията. Желая ти успех