Nade,
az sym otskoro tuk vyv foruma, no vinagi cheta s interes neshtata. Vsqka ot nas mai vyrvi po edin i syshti pyt v borbata za shtastie. Imash kysmet, che taka sa se sluchili neshtata. Imah vryzka 3 godini s edin chovek. Iskashe uj deca ot men, ama ne iska da se jeni. Uj me obicha, a kato zachezna za malko i zabravq za men. To bqha skandali, lubovnici, izneveri... poboi... Razdelihme se. Pyrvite 3 meseca jiveeh na alkohol i leksotan. Kak sym ocelqla, samo maika mi i bashta mi znaqt. Imah edna priqtelka, koqto mnogo mi pomogna togava. Vodi me navsqkyde s neq. Noshten jivot, kuponi, kino, vsichko samo i samo da oceleq. I nai-interesnoto e, che togava maikata na moq chovek mi pomogna. Kaza mi dve neshta, koito nqma da zabravq cql jivot - Na myja chervata ako se vlachat, kazvai poqsa mu se e razvil. Ako hodi kryv - drenki e ql. Po-mrysno jivotno ot myja nqma. I az taka - povtarqh si gi, povtarqh si gi i se izlekuvah. Znam che ne e recepta, ako obichash nqkoi, ama edna lyjica mainata mu, mnogo pomaga:)Sega ne se zatvarqi v kyshti, ne bqgai ot momichetata vyv foruma. Vsqka edna jivee i disha s tvoite problemi:) Taka che - sega mu e vremeto da namerish nqkoi, koito da te obicha silno. Nali znaesh, kogato jivota ni zatryshne nqkoq vrata pod nosa - otvarq se druga, po-hubava, po-slyncheva! Gore glavata!