0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

anna_en

здравейте,

след прекъсване на бременност в 5 месец кога се появява цикъла отново? Лекарите казаха около 1 месец, но той мина преди 1 седмица вече. В петък имам час за преглед. Споделете мнения моля.Благодаря ви.
Re: след прекъсване на бременност в 5 месец
« Отговор #1 -: Юли 04, 2007, 20:51:01 pm »
Аз направих спонтанен аборт в началото на шести месец, дойде ми наистина 30 дни след аборта. Но може би при всички е различно, сигурно съвсем скоро ще ти дойде.
*
« Отговор #2 -: Юли 04, 2007, 21:21:11 pm »
При втория ми спонтанен  аборт, нямах менструация цели 55 дни. На 38 ден отидох на преглед и се оказа, че имам 3 задържани фоликула.
Не мисля, че липсата на М. и срокът на бременността са обвързани.
Съжалявам, че ти се е случило това. Пожелавам ти бързо възстановяване!
« Отговор #3 -: Юли 06, 2007, 10:33:53 am »
При мен аборта беше в края на 4-ти месец. Дойде ми на 35 ден от кюртажа, а през всички тези дни постоянно ми цапаше едно кафеникаво. Спираше за два дни и пак продължаваше - което ме притесни, но докторът ми каза, че е като след раждане - около месец се чистиш, което е добре.
Сега да видим колко дни ще продължи.
Мисля, че не е ненормално да дойде цикъла по-късно. При едни - на 30 дни , при други на 40. Това е от разбъркване на хормоните.
Така че спокойно - ще дойде и следващия месец вече ще нормален!!!!!!
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #4 -: Юли 06, 2007, 12:21:25 pm »
Искрено ти съчувствам за това, което си преживяла!  :(

Не намирам думи, с които бих могла да те утеша. Пожелавам ти да си силна!

Моят цикъл след аборта в 5 месец  дойде точно на 28 ден.

Ето в тази тема има също информация, която би могла да ти даде някои отговори :

http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=12265.0

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
« Отговор #5 -: Юли 06, 2007, 14:22:11 pm »
много съжалявам за случилото се :(.
 Аз също имам аборт в 5-ти месец.При мен първо 1 месец имах леко кървене постоянно и се оказа,че не са ме изчистили добре.Последва кюртаж и после ми дойде на 38-ми ден някъде.
 След първият ми аборт пък(9-та седмица),не ми дойде 3 месеца и ми предизвикаха цикъла.
<br />
*
« Отговор #6 -: Юли 07, 2007, 22:04:53 pm »
След спонтанния при мен около седмица кървях леко и след 1 месец - обилен цикъл.мисля,че при всеки е индивидуално.пиши какво са ти казали.
17.01.2005                                                                              21.11.2013
*
« Отговор #7 -: Юли 07, 2007, 23:25:34 pm »
Съжалявам за случилото се! При всеки е индивидуално. Но е нормално и да ти закъснее. Все пак за организма това е огромен стрес. При мен след втория спонтанен аборт закъснението беше точно с две години?! Но това са много редки случаи! Твоят едва ли ще е такъв. Не се притеснявай и нека лекар да те следи! Успех!
« Отговор #8 -: Юли 08, 2007, 16:34:30 pm »
Искренно ти съчувствам!И аз имам прекъсната бременност в 5м.След кюртажа,понеже не ме бяха изчистили добре,цикъла ми дойде чак на 50 ден.Успокой се и се възтановявай!
*

petiu6ka

• *
  • 2
  • люта чушка,пиперлива,майка на малко чушленце
« Отговор #9 -: Юли 23, 2007, 18:12:34 pm »
Аз имах мисед в 9 седмица,след кюртажа ми дойде на 36 ден,тъкмо бях започнала да се притеснявам.Пиши какво са ти казали
*
« Отговор #10 -: Юли 24, 2007, 22:59:38 pm »
Съжалявам мила.При мен след спонтанен аборт в 12 седмица ми дойде след 50 дни.Но както казаха момичетата при всяка от нас е различно.Успех.
*

petq74

• 373
  • Роден да пълзи, не може да лети!
« Отговор #11 -: Юли 24, 2007, 23:09:03 pm »
аз родих в 6-и месец но то се води аборт де.те4еше ми в продалжение на месец след което спря и 10 дена по касно пак ми доиде.след това ми доиде след около35 дена.сжалявам за това което ти се е слу4ило.разбирам те напално и искренно ти са4увствам.само не се отказваи от по нататашна борба. Когато Бог отнеме нещо от твоята хватка, той не те наказва, а просто изпразва ръката ти, за да получиш нещо по-добро
Пух?- Каза Прасчо
Да!- Отговори Пух
Нищо!... Просто исках да съм сигурен,че те има Пух!!! Каза прасчо хващайки Пух за лапичката...