0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Лечителки?
« -: Август 09, 2007, 23:44:29 pm »
Днес за пореден път бях на лекар - естествено знаех резултата. Отново киста. Прибрах се и като няма на кой си го искарах на майка, татко и мъжа не пропуснах, абе просто супер.
И татко ми дава да прочета някаква статия - лечителка излекува болна от рак.
Е просто полудях.
Момичета, освен да тръгнем по лечителки........ 8O
Януари месец една колежка на майка и казала за някаква баячка - всичко познавала, всичко оправяла абе нямам думи. За да и угодя отидох с нея(за успокоени на майка) и тя каза много хубави работи - бебе (син) до края на годината. Е явно няма да стане. Но по важното е, че такива будали се хващат на тяхните глупости и така ме е яд. То вярно, че има момент в който си мислиш, че може и да помогне, но пък фалшивата надежда е още по страшна.
*
Re: Лечителки?
« Отговор #1 -: Август 10, 2007, 08:12:50 am »
Явно сравнително отскоро ходиш по лекари.( с моя 'стаж' от 7 години, това означава до 3 години  :? ).Аз периода с лечителките и гадателките го минах някъде 2ра-3та година.Просто нямах си на идея за Зачатие, нямаше откъде да получа информация за специалисти и си ходех в Разград при една страшна агентка.Гледаше ме на коремен видеозон и все викаше-Ето, нали ти казах, всичко си ти е наред!И аз нали си знам, че всичко си ми е наред и няма причина да не стане, а то не става, та хукнах при билкарки, екстрасенси, гадателки.....Загубих доста време и още повече пари.
Я да си ходим ние при специалисти по репродуктивна медицина, пък да оставим тия бабки на някой друг! :wink:
« Отговор #2 -: Август 10, 2007, 09:14:44 am »
Предимно майка ми ходеше,но и аз съм ходила при какви ли не баячки,гледачки,екстрасенси.Как нито един от тях не позна?
Така че не се лъжи!Сега съм бременна,но не с помощта на гледачки,а на лекар-професионалист.
А кисти лекувах почти през месец и след това отново на инсеменация,така докато не забременях.Ходи си на лекар и УСПЕХ!
*
« Отговор #3 -: Август 10, 2007, 10:31:48 am »
И ние се опарихме от един такъв билкар. Не ги е срам, да богатеят от нещастието на хората. Вече на нищо не вярвам освен на докторите които професионално се занимават със АРМ. Моят съвет е към всички момичета да не се доверяват на шарлатани и на приказки, както и на обикновени гинеколози, не специалисти. За съжаление, те правят всичко с цел печалбарство и хал хабер си нямат от специализирана информация по-въпроса. Някой трябва да ги озапти!!!!
« Отговор #4 -: Август 10, 2007, 11:42:26 am »
Четох наскоро в Дир-а разни хора как питаха за някакъв много виден варненски ходжа, който развалял магии срещу 1000 лв  8O По Господарите пък даваха "Маг" Джуна как искаше около 500лв, ако не се лъжа... А нашите лекари учат по 10 г и нагоре, за да взимат подобни пари, само че за инсеминации, лапароскопии, ин витро... Аз вярвам в силата на 6ото чувство, в свръхестествените способности на някои хора. Но също така вярвам, че който има такава дарба, ще я използва да помага на хората, а не да печели на техен гръб. Само като видиш "ценоразписа" на въпросните "лечители", веднага можеш да си направиш извод за тяхната искреност!  :x
*
« Отговор #5 -: Август 10, 2007, 11:55:39 am »
Лошото е, че когато човек е депресиран, отчаян, ей такива се възползват от него и го залъгват с разни работи.
Ние сме женени от 4 години и от 3 ходя по лекари. Е момичета, доста от тях са на нивото на лечителките. Ако не бях прочела тук за някои неща, незнам колко още щях да се лутам и да се чудя какво ми има.
Радвам се, че намерих моя док, но като си помисля колко неща можеха да се избегнат през времето докато го намеря.
« Отговор #6 -: Август 10, 2007, 12:44:38 pm »
Четох наскоро в Дир-а разни хора как питаха за някакъв много виден варненски ходжа, който развалял магии срещу 1000 лв  8O По Господарите пък даваха "Маг" Джуна как искаше около 500лв, ако не се лъжа... А нашите лекари учат по 10 г и нагоре, за да взимат подобни пари, само че за инсеминации, лапароскопии, ин витро... Аз вярвам в силата на 6ото чувство, в свръхестествените способности на някои хора. Но също така вярвам, че който има такава дарба, ще я използва да помага на хората, а не да печели на техен гръб. Само като видиш "ценоразписа" на въпросните "лечители", веднага можеш да си направиш извод за тяхната искреност!  :x
   Този варненския ходжа се помешава по пътя ми за вкъши като се прибирам от работа.Той е един мангал и постоянно се подвизава с едни други мангали дето са много издокарани и са отрупани със злато и говорят по мобилни телефони.Е то щом тарифата му е 1000 лв???? 8O  И  да ви кажа повече мъже съм виждала да ходят при него.
« Отговор #7 -: Август 10, 2007, 15:26:31 pm »
Аз изобщо не вярвам на такива неща, дори изрично съм забранила да ми се "гледа" по каквито и да е методи в мое отсъствие.
*
« Отговор #8 -: Август 10, 2007, 18:22:23 pm »
Всички големи врачки и лечители, ама на мен никои не иска да ми "гледа"на гол пъп :lol: :lol: :lol:

Сори за спама :oops:

"Можеш да направиш две грешки по пътя към истината: да не го извървиш целия и въобще да не тръгнеш по него."
 Буда
« Отговор #9 -: Август 21, 2007, 12:21:38 pm »
Явно сравнително отскоро ходиш по лекари.( с моя 'стаж' от 7 години, това означава до 3 години  :? ).Аз периода с лечителките и гадателките го минах някъде 2ра-3та година.Просто нямах си на идея за Зачатие, нямаше откъде да получа информация за специалисти и си ходех в Разград при една страшна агентка.Гледаше ме на коремен видеозон и все викаше-Ето, нали ти казах, всичко си ти е наред!И аз нали си знам, че всичко си ми е наред и няма причина да не стане, а то не става, та хукнах при билкарки, екстрасенси, гадателки.....Загубих доста време и още повече пари.
Я да си ходим ние при специалисти по репродуктивна медицина, пък да оставим тия бабки на някой друг! :wink:

Сестра ми в4ера попаднала на подобен агент.На сестра ми и идва 2 пъти в годината,последния път било преди месеци,и най-после се навила да отиде на лекар(за6тото е голям инат,и е малко нехайна :)),и агента погледнал на коремен видеозон и и е казал 4е вси4ко си е наред,като роди едно дете 6те се оправи.Ама като не и идва как 6те го роди,забравил да уто4ни. :D
А бая4ки,знахарки и т.н.,у4удвам се понякога като се от4аяме колко спираме да мислим трезво.
*

big_eyes

• 432
  • Само преживените неща са истински разбрани.
« Отговор #10 -: Август 22, 2007, 10:27:34 am »
хаха и аз бях ходила при една. Уж я бяха давали и прехвалили по една от телевизиите, която не била врачка, а се молела на Господ и разговаряла с него. "Направи" го пред мен, на смесен турско-български език и каза, че скоро ще имам детенце (момче) и за нея било детска игра да го "измоли", докато за приятелката ми (мъжът й ни заведе там и тя се сети кой е), било много трудно, почти невъзможно и няма да й дава напразни надежди (тя е с поликистоза). И ми вика "всичко ти е наред, тука има някаква тръбичка, но ще си намериш семе от кратуна, ама от горчивите, три ще вземеш, ще ги изпечеш и стриеш, и 3 дни, когато ти дойде М, от 1-я ден, всяка сутрин ще гълташ по 1. То ще ти тече много обилно, но така трябва да е. Следващия месец, ще ти закъснее и да се молим, по-следващия, да не ти дойде. Целта е да го спрем." Колко съм се чудела на тези думи, познавайки на теория процеса на забременяване, но си признавам, направих го. То в копнежа за дете, човек на всичко е готов. И пита занесох в църквата, по нейна препоръка, и с едни жълтъци и едни брашна, пак по нейно препоръчване се завивах 3 дни по ред.
Боже, като си помисля, колко наивна съм била.  :balk_133: УЖАС
Има три неща, които възрастните могат да научат от децата: да бъдат радостни без повод, винаги да са заети с нещо и да се стремят с всички сили към това, което желаят. Паулу Коелю
Хубав-Рошав
« Отговор #11 -: Август 22, 2007, 12:05:08 pm »
И ми вика "всичко ти е наред, тука има някаква тръбичка, но ще си намериш семе от кратуна, ама от горчивите, три ще вземеш, ще ги изпечеш и стриеш, и 3 дни, когато ти дойде М, от 1-я ден, всяка сутрин ще гълташ по 1. То ще ти тече много обилно, но така трябва да е. Следващия месец, ще ти закъснее и да се молим, по-следващия, да не ти дойде. Целта е да го спрем."
Е,това вече сериозно ме развесели :D..Тази жена определено е наясно, че първите дни тече обилно..., но щом си мисли ,че е от тиквите й...ок!
-Това е невъзможно - казала Причината.
-Това е безразсъдство! - отбелязал Опитът.
-Това е безполезно! - отсякла Гордостта.
-Опитай... - прошепнала Мечтата.
« Отговор #12 -: Август 22, 2007, 12:10:39 pm »
Забавно,признавам :lol: