0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

silvanchence

• 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
инфекция.
« -: Юли 19, 2007, 15:24:56 pm »
Здравейте.
Пак излиза някаква инфекция,нещо e.feacalis ли,не знам точно,някой знае ли нещо.Преди два месеца беше s.vicidauy и пи антибиотик.
А сега ходи при уролог във Военна и са му казали да пие някакъв скъп антибиотик,аз да си направя микробиология и да се пазим.
После ходи при лекар от Военна,различен от първия и му е казал,че това е някаква чревна инфекция и сама може да отмине.
Не че няма да пие,ако трябва,колкото и да са скъпи,но докога,вече изпи толкова много.
И вместо да се борим за повишаване на подвижност и концентрация,да се връщаме назад,няма смисъл.
Какво мислите,с кой още да се посъветваме и какво да правим?
[/url[url=http://bg-mamma.com]

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
*

dеkki

• **
  • 74
  • Вярвам в чудеса!
Re: инфекция.
« Отговор #1 -: Юли 19, 2007, 15:42:02 pm »
Мила, може би има голяма разлика при мъжете и жените, но ще споделя моя опит с ентерококите все пак.
Аз имах уреаплазма, заради която взимахме антибиотик с мъжа ми - Сумамед. След приема на антибиотика се изследвах отново и този път излязоха ентерококи.
Посъветвах се с д-р Персенска, а след това и д-р Стаменов коментира. И двамата ми казаха, че е по-добре да не вземам повече антибиотици заради ентерококите, защото може да стане по-зле. По-добре е организмът ми сам да се изчисти.
Виж, за уреаплазмата казаха,че е задължително да проверя дали се е махнала.
Успех!
« Отговор #2 -: Юли 28, 2007, 11:38:52 am »
Ентерококите са много упорити гадинки. При мъжа се появиха след употреба на антибиотици. Обяснението е , че организма вследствие на прекомерна употреба на антибиотици намалява имунитета си и тези микроорганизми го атакуват. Интересното беше, че аз нямах ентерококи. Но аз и не пиех никакви лекарства.
Трябва цялостно да се засили имунитета на организма след като се излекуват.

*

Zlatulka

• *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
« Отговор #3 -: Юли 28, 2007, 11:55:40 am »
mama_iana, пак ще те "потормозя"  :oops: Би ли ми казала при жената как биха се открили ентерококи- при микробиология на влагалищен секрет ли? защото на мен при правиха преди месец-два и вс. си беше ок, а мъжлето ги  има, както съм споделяла.

« Отговор #4 -: Юли 28, 2007, 18:19:45 pm »
Златулка, при мъжа ми излизаха при микробиология на сперма, при мен от влагалищен секрет не показа нищо на микробиологията. Не съм чак толкова компетентна, но на нас това ни направи лекаря.
*

Zlatulka

• *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
« Отговор #5 -: Юли 28, 2007, 18:43:34 pm »
Ясно. И при нас е същото. Мерси за отговора.

*
« Отговор #6 -: Юли 29, 2007, 17:46:26 pm »
И при нас!