0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

sonya

Podvejdashti simptomi na bremennost
« -: Септември 28, 2005, 11:45:22 am »
Mili dami,

Cheteiki razlichnite temi ot tozi forum, reshih i az da potarsia otgovor na neshto, koeto malko ili mnogo tormozi saznanieto mi ot 2 sedmici.
S moiat priatel, sled 3-godishna vrazka, usetihme, che e nazrial momenta za edno manichko sashtestvo, koeto da ni radva. Zapochnahme s probite sravnitelno skoro - 3-ti mesec. No eto kakvo mi se sluchi predniat mesec. Nikoga ne sam znaela kakvi sa tochno simptomite na bremenostta, osven gadene. Kogato to se poiavi, reshih da potarsia v internet poveche informacia. Za moe goliamo uchudvane jenite spodeliaha tehnite simptomi vav forumite, koito az do edin imah - gadene, viene na sviat, bolki v krasta, usilen apetit, sarcebiene na momenti i oshte, i oshte. Dori imah zakasnenie, a pri men ili cikalat idva po-rano ili tochno navreme.
Ne sam viarvala, che moje da stane tolkova skoro, taka che ne sam si vnushavala. Kogato vatreshno veche biah ubedena, che sam bremenna, otidoh na ginekolog i se okaza, che niama takova neshto. Dori sled 2 dni i cikalat doide.Biah prosto slomena. Vaprosat mi e dali na niakoia ot vas se e sluchvalo podobno neshto, kak si go obiasnivate.
« Отговор #1 -: Септември 28, 2005, 11:49:55 am »
Мила, всяка една от нас, всеки месец си открива поне по един-два симптома. Но много често особено първите месеци от опитите това самовнушение се случва на много от момичетата. Гадно е, но е факт. А ти като беше толкова убедена не направили поне един тест от аптеката дето се купуват?
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!

*

sonya

« Отговор #2 -: Септември 28, 2005, 12:07:08 pm »
Mila Wassilena,
Blagodaria ti za ekspresnia otgovor.
Да, направих 2-3 теста, но винаги бяха отрицателни. Помислих, че може да не са верни, понеже пак във форумите много пъти бях чела, че не дават точен резултат дори при закъснение. Точно и по тази причина отидох на лекар.
За самовнушението знам, че си права, но когато прочетох във форумите какви са симптомите, аз вече ги бях имала, в смисъл, че не ги търсих след това и да се хващам за най-малкото нещо. Но след като се получиха така нещата, вече не знам.
Отново ти благодаря!
*
Re: Podvejdashti simptomi na bremennost
« Отговор #3 -: Септември 28, 2005, 14:14:57 pm »
От както започнахме да правим опитите за бебе всеки месец имах симптоми за бременност, но всеки месец се оказваха фалшиви, всяко нещо, което усещах смятах за симптом и явно имаше някои, които бяха самовнушение. Това според мен е от силното желание за дете и постоянното очакване дали този път съм забременяла.

Колко дни имаше закъснение? Някои симптоми като гадене, виене на свят се усещат поне след едноседмично закъснение и то след като теста вече е показал бременност.
От както спрях да търся симптоми те почти изчезнаха. Дори когато усетя нещо си казвам, че не може да е симптом и че все още е твърде рано.
Не го мисли какво е било, гледай напред и ще стане.  :)
*

sonya

« Отговор #4 -: Септември 28, 2005, 15:21:57 pm »
Mila Fauna,

Blagodaria i na teb za otgovora. Stranno e, no chovek se pouspokoiava malko ili mnogo kato vidi, che ima i drugi jeni, minali prez sashtia etap na vnushenie. Moje bi pyk naistina da sam preuvelichavala neshtata, makar i tezi neshta da biaha mnogobroini.
Zakasnenieto mi beshe ot 5 dni, i tova, nared s drugite spored men simptomi me podvede tolkova mnogo. Niakolko dni sled kato lekarkata mi kaza, che niama bremennost, ne mojeh da se uspokoia. Moje bi, zashtoto se biah prenavila, che veche mi se e sluchilo nai-hubavoto neshto.
Prava si, shte gledam smelo napred i niama da mislia tolkova po tezi vaprosi.

Пиши на кирилица!
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
« Отговор #5 -: Септември 28, 2005, 18:01:18 pm »
Аз всеки месец имам поне по два три симптома, за сега лъжливи и да Ви кажа правичката ся вече ще чакам /ако се удържа де/ по една седмица след закъснение за да направя тест, а стига съм спонсорирала вносителите на тестове за бременост и аптеките.
« Отговор #6 -: Септември 29, 2005, 13:05:21 pm »
Здравей Соня,

Въпросните симптоми са доста "мъгляви" и могат да се дължат на куп други неразположения, нервно напрежение, да не говорим самовнушение.
И аз се чудя, какво ли ще е, когато ги изпитам наистина :D

Пожалавам ти скоро да разбереш разликата между фалшивите и истинските :wink:

И мога ли да те помоля да пишеш на кирилица, по-лесно се чете :D
Благодаря ти, Бени!