Mili dami,
Cheteiki razlichnite temi ot tozi forum, reshih i az da potarsia otgovor na neshto, koeto malko ili mnogo tormozi saznanieto mi ot 2 sedmici.
S moiat priatel, sled 3-godishna vrazka, usetihme, che e nazrial momenta za edno manichko sashtestvo, koeto da ni radva. Zapochnahme s probite sravnitelno skoro - 3-ti mesec. No eto kakvo mi se sluchi predniat mesec. Nikoga ne sam znaela kakvi sa tochno simptomite na bremenostta, osven gadene. Kogato to se poiavi, reshih da potarsia v internet poveche informacia. Za moe goliamo uchudvane jenite spodeliaha tehnite simptomi vav forumite, koito az do edin imah - gadene, viene na sviat, bolki v krasta, usilen apetit, sarcebiene na momenti i oshte, i oshte. Dori imah zakasnenie, a pri men ili cikalat idva po-rano ili tochno navreme.
Ne sam viarvala, che moje da stane tolkova skoro, taka che ne sam si vnushavala. Kogato vatreshno veche biah ubedena, che sam bremenna, otidoh na ginekolog i se okaza, che niama takova neshto. Dori sled 2 dni i cikalat doide.Biah prosto slomena. Vaprosat mi e dali na niakoia ot vas se e sluchvalo podobno neshto, kak si go obiasnivate.