0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
клинична лаборатория 'писанец'
« -: Октомври 19, 2006, 22:42:32 pm »
снощи получих лабораторните си излседвание от клинична лаборатория 'писанец'.резултатите беха много добри, което много ни зарадва.още повече се зарадвахме на резултатите на майка ми от същата лаборатория, тъй като при нея нещата са по-сериозни-пуснахме и туморен маркер СА125, който според резултата е в норма.тази вечер обаче говорих в скайпа с приятелка със същите проблеми и тя малко ме хвърли в паника.само преди месец сестра и си е правила хормонални излседвания там, при които резултата е излязал перфектен.само 2 седмици по-късно в софийска лаборатория излиза, че пролактина и е над нормата.въпроса ми към вас без да засягам някого, без да поставям под съмнение самата лаборатория, но искам мнението ви за тази лаборатория.много съм наплашена не толкова заради моите резултати, колкото за тези на майка ми.
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Re: клинична лаборатория 'писанец'
« Отговор #1 -: Октомври 20, 2006, 08:56:40 am »
Специално пролактинът е доста динамичен хормон и се влияе от стрес.
*
« Отговор #2 -: Октомври 20, 2006, 11:41:48 am »
Мими, успокой се, Лали добре ти е казала - специално по пролактина не може да се съди дефинитивно.
When the things seem most hopeless - this is a prelude to when real opportunities begin

*
« Отговор #3 -: Октомври 23, 2006, 14:51:35 pm »
Ако говориш за клиника ПИСАНЕЦ в Пловдив ще ти кажа че на мен там ми изследваха за първи път хормоните и си пролича че имам ужасно висок пролактин.Според мен не си сбъркала в избора си за лаборатория.
*
« Отговор #4 -: Октомври 26, 2006, 22:46:49 pm »
Моите първи изследвания на пролактина също бяха в "Писанец" Пловдив, но ендокринолога ми препоръча друга лаборатория, т. като според него тази не била достатъчно на ниво, личните ми впечатления от новата са по-добри, най-малкото не ме забравят да лежа на кушетката и не ми бъркат егн-то с това на 48 годишна леля! Но все пак моето мнение не е професионално, а въпрос на предпочитание.

« Отговор #5 -: Юни 03, 2007, 20:21:47 pm »
До колкото зная повечето гинекологични клиники,като например Бора, правят изследванията си в тази клиника.т.е. те ти вземат кръв и я носят за изследване там.Така че аз мися по-добре да си ходя там,от колкото в клиниките.
Ти сама можеш да си прициниш. На мен Мели ми я препоръча тук в този сайт, аз я послушах и не съжалявам. Въпреки,че не я познавам и имам пълно доверие на Мели и съм и много благодарна за  информацията за лабораторията.

*
« Отговор #6 -: Юни 04, 2007, 09:44:06 am »
А аз мисля, че са малко мърлячи. Верно, че имат доста работа, ама това не е извинение. Напоследък предпочитам Хронолаб. Иначе по отношение на резултатите - мисля, че и двете лаборатории са на ниво. Получавала съм сходни резултати.
*
« Отговор #7 -: Август 02, 2007, 19:52:02 pm »
много големи мърлчи са даже. Когато ми вzемаха кръв случайно видях няколко капки zасъхнала кръв върху плота.  8O Ако ги видяла преди да ми вкара иглата нямае да дам да ми вzемат кръв. Освен това си правих кръвно иzследване zа хламидии, което беШе положително. След това си направих такова с влагалиЩен секрет и то беШе отрицателно. Знам, че много лекари работят с тях, обаче аz вече каzах на моя, че там повече няма да отида. Ако иска да вярва на реzултатите, ако иска да не им вярва.

А, и да не zабравя да кажа, че като ми вzе кръв даже лепенка не ми даде, след като си махнах марлята.
« Отговор #8 -: Август 03, 2007, 08:49:51 am »
Аз съм доволна от Хронолаб - бързо, чисто, с внимание към всеки отделен пациент. Там съм изследвала хормони 3 пъти и всеки път съм била с това впечатление.
Дано слънчо огрее и моят дом ...