0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

стефи

тест за овулация
« -: Юни 07, 2004, 16:22:44 pm »
Теста за овулация в коя част на деня се прави? :roll: .В инструкциите пише че се събира урин 24h.,и се съхранява в хладилник.Има ли някой в клуба който е правил такъв тест?
*
В кои инструкции?
« Отговор #1 -: Юни 07, 2004, 18:16:27 pm »
В кои инструкции?
Здрасти, аз досега не съм ползвала такъв тест , в който трябва да се събира урина. Ползвала съм само лентичките на dBEST. В едно пакетче има 5 теста - правят се в 5 последователни дни в зависимост от продължителността ти на цикъла - в упътването е обяснено точно от кой ден да започнеш тестването. Аз си купувам 2 пакчетчета за да съм сигурна, че не пропускам момента. Потапят се в урината (към пакетчето има и ванички) до контролната лента и след указаното в упътването време се отчита резултата. Овулация е имало при две еднакво плътни линии.
То си го пише и в инструкцията де.
Успех и пиши какво си отчела  :D
Пожелавам ти скоро да се похвалиш !

П.П. В тези тестове дето ползвах има и по един тест подарък ( ама е тест за бременност). Дано да ти послужи и да покаже 2 чертички и той  :D
*

Anonymous

Re: В кои инструкции?
« Отговор #2 -: Юни 10, 2004, 16:02:19 pm »
Цитат на: cygnus
В кои инструкции?
Здрасти, аз досега не съм ползвала такъв тест , в който трябва да се събира урина. Ползвала съм само лентичките на dBEST. В едно пакетче има 5 теста - правят се в 5 последователни дни в зависимост от продължителността ти на цикъла - в упътването е обяснено точно от кой ден да започнеш тестването. Аз си купувам 2 пакчетчета за да съм сигурна, че не пропускам момента. Потапят се в урината (към пакетчето има и ванички) до контролната лента и след указаното в упътването време се отчита резултата. Овулация е имало при две еднакво плътни линии.
То си го пише и в инструкцията де.
Успех и пиши какво си отчела  :D
Пожелавам ти скоро да се похвалиш !

П.П. В тези тестове дето ползвах има и по един тест подарък ( ама е тест за бременност). Дано да ти послужи и да покаже 2 чертички и той  :D

Имоят тест е 5прюс 1 за бременност,но пише ,че се използва за ин витро и от професионалисти.Никъде не пише каква марка е.Моят цикъл е променлив.28-33 дни.Кога да почна тестването?
*

dydka

test za ovulacia
« Отговор #3 -: Септември 01, 2004, 14:22:29 pm »
Zdraveite
Az ot dosta vreme znam i sam polzvala takiva testove, principa im e kato na testovete za bremennost.
Imam savet kam tezi momi4eta na koito im se nalaga
4esto da praviat takiva testove. Az do minalia mesec polzvah sawto tezi s lenti4kite, no otkrih v edna apteka edin test za ovulacia, koito e na principa na mikroskopa, moje da se polzva mnogokratno i se pravi ne 4rez urina, a 4rez slunka.Az sam ot Ruse i tuk struva 25 lv. Mislia, 4e e po-nadejden ot drugite, a iko wte se polzva mnogokratno si struva.
Uspeh