0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Dia-11

Помогнете преглед в 15 г.с.
« -: Август 01, 2007, 12:33:24 pm »
Здравейте! Днес ще ходя да се регистрирам в женска консултация, но докторът ми каза,че трябва да ме прегледа на магарето/ като при обикновенна бременност/. Притеснявам се да не стане нещо с тоя преглед. Досега във Варна не са ме гледали по този начин а само с ехограф. Ако може някой да ми каже нещо по въпроса ще ви бъда много благодарна.
*
Re: Помогнете преглед в 15 г.с.
« Отговор #1 -: Август 01, 2007, 12:35:55 pm »
Най-вероятно ще провери шийката за скъсяване. В тези седмици се прави при необходимост серклаж.
Не се притеснявай, сподели с лекаря за всичките си притеснения и го попитай, какво налага този преглед.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*
« Отговор #2 -: Август 01, 2007, 12:49:56 pm »
Ако до сега не са те преглеждали трябва да ти пусне цитонамазка и микробиология, за това е необходим преглд на магарето. На мен ми го направиха още първия път в 7 г.с. Май по-натам се прави още веднъж.
« Отговор #3 -: Август 01, 2007, 12:57:20 pm »
Не се притеснявай,просто сподели с д-ра ,че се притесняваш ,но уверявам те ,знаят си работата хората,а към края пак се прави такъв преглед и се пуска микробиология.Хубаво е ако има нещо да се лекува на време ,това не значи ,че непременно ще има ,успокой се и си мисли ,че е важно за бебето,и ще си мине като всеки друг преглед.Успех,миличка!
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #4 -: Август 01, 2007, 14:11:48 pm »
Това е магаре:

Това е гинеклогичен стол:

Уважавайте себе си.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #5 -: Август 01, 2007, 14:20:43 pm »
Мели, както винаги си страхотна!  :lol:

Шегата настрана, моя док ме прегледа онзи ден по този начин, за да види точно как е шийката на матката. Няма страшно, защото аз му имам пълно доверие и той си знае работата.

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
« Отговор #6 -: Август 01, 2007, 14:21:43 pm »
Мели,  :cool:
*
« Отговор #7 -: Август 01, 2007, 14:26:51 pm »
Мели  :lol: :lol: :lol:

"Можеш да направиш две грешки по пътя към истината: да не го извървиш целия и въобще да не тръгнеш по него."
 Буда
*

Tamara

• 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
« Отговор #8 -: Август 01, 2007, 14:37:52 pm »
Аз не позволих такъв преглед. И лекарката го прие съвсем нормално. Ама в картона си ми пишеше "стерилитет - 3 години".
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
*
« Отговор #9 -: Август 03, 2007, 11:01:37 am »
И аз съм в 15г.с. ,но до сега са ме гледали само с ехограф.Изследвания ,които ми правиха бяха кръвна картина и урина,цитонамазка и микробиология са ми правили преди да забременея когато си правих изследвания за стерилитет.
« Отговор #10 -: Август 03, 2007, 11:09:17 am »
Мели,
 :cool: :jump12:

lb2f
« Отговор #11 -: Август 09, 2007, 14:46:17 pm »
на мен също ми предстои такъв преглед, лекарката ме предупреди миналия път. Сега съм в 12 г.с. Но една приятелка ме изплаши, че при такъв преглед й отлепили плацентата?! Та затова малко се страхувам, но май трябва да се доверим на лекарите. А и трябва да се вземе цитонамазка и т.н. изследвания. Късмет на всички, стискайте палци