Аз тъкмо си бях намислила да напиша извинителна бележка за няколкото реда, които написах в темата и. Макар че, като си помисля, няма за какво да и се извиняваме, май! Ние я уважихме и писахме в темата и. Тя взе, че изтри всичко - това не ми изглежда да е проява на уважение към нас. Не видях някой да я осъжда - хората просто си написаха коментарите по темата, и то разсъждавайки на теория, без да я познаваме. Има голяма разлика между коментар, лично мнение (т.е. как ти възприемаш нещата) и "осъждането". Винаги съм си мислила, че различните мнения, разнообразието от мнения е много стимулиращо и за теб самия, защото може да ти покаже гледни точки за размисъл, за които ти не си се досетил. Може да ти помогне да погледнеш на проблема си и от друг ъгъл и да видиш решението. Понякога, разбира се. Та в това го виждам лично аз смисъла на съществуването на форумите. Дано Милена не е видяла осъждане на постъпката и. От огледалното отражение на нашите собствени разбирания за живота - лично аз не виждам смисъл. От мненията на другите трябва да извличаме полезното за нас, а не да ни е страх от тях! Но хора разни! Успех и пожелавам на Милена!