Здравейте отново!
В петък отново бях на лекар,фоликула си беше в яичника и беше станал 22мм.това на 14 ден от цикъла,в събота отново ме видя лекара и фоликула си беше все още там ,но по -думите на лекара бил съвсем на края и щял да се спука всеки момент.Според него лигавицата на матката била идеално дебела за разлика от предишния преглед който беше на 10 ден и тогава все още беше тънка.
Днес отново ме прегледа и каза ,че се е спукал и се видя жълтото тяло,но спомена нещо от рода ,че има леко неравна повърхност.Попитах го какво означава това ,а той ми отговори ,че всичко е наред,само да си следя температурата да не падне защото това означава,че не отделя достатъчно прогестерон.
Как мислите има ли нещо общо споменаването на неравната повърхност на жълтото тяло и това ,че може би се съмнява дали ще функционира нормално?
Макар ,че ми каза ,че всичко е наред се съмнявам дали не ми спести съмненията си тъй като на прегледа в събота сподели ,че се притеснява да не стане на фоликулярна киста ,а днес фоликула го нямаше,как мислите вие-запознатите?