Ако някоя от вас установи, че й липсват мнения от тези 2 дни - 16.09 и 17.09 да не се притеснява - никой от модераторите не е изтрил нищо нарочно. Получи се срив в системата и се загубиха данните за тези 2 дни - всички нови теми, мнения към стари теми, както и лични съобщения, регистрации на нови потребители.
Ако някой се е регистрирал в този период (16-17 септември), писал мнение или лично съобщение на друг потребител нека го направи наново !
Много се извиняваме за причиненото неудобство, но не е по наша вина!
Както обясних в темата в "На кафе и бира":
Админа на хостинга е направил грешка, преместил е сайта на нов компютър, но не е спрял стария и тези 2 дни на практика е имало 2 сайта - някои са ресолвнали ДНС бързо на новия комп други са останали на стария - т.е едни теми ги е имало на новия, а други на стария. Вчера вече почти всички бяхме на новия, когато той, моля ти се, реши да налее базата от стария (преди разделянето на машините), която на практика според него си е нова и истинската. Защото не я е спирал - компа е работел, само дето никой не е бил на него и не е отбелязал активност - той ми обяснява, че базата била нова и че аз нещо бъркам. Е, аз ако бъркам, значи всички бъркате и няма такова нещо - всичко си е на мястото. Да ама не! Това е груба грешка, която се дължи на лоша практика, доста админи са си изпатили с нея и вече не процедират така, особено когато става въпрос за динамични уебстраници. Дефакто всичко, което е било писано от 15 и 16 и то забележете, не от всички, а от тези които са ресолвнали по-бързо другия сървър - вече голяма. Нещо като паралелни светове във форума. Грешка на админа, който не разбрах дали я проумя, след 10-15 минутен разговор.
Много съжалявам, наистина и да се оплачем на който и да е инфото няма как да се възстанови - в момента се опитваме да вземем мерки това да не се повтаря повече.