0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

muckata

• *
  • 14
  • мама за чудо и приказ
мнението ви за една бактерия
« -: Септември 19, 2005, 16:13:25 pm »
мили момичета,днес взех резултатите,които си пуснахме с мъжа ми за микробиологията.при мен всичко е отрицателно,но милиа има бактерия на име:Стаквиококлова/незнам дали е 100%правило написано/.старшни ли са?сега ще се лекува а антибиотик.лекарят каза че ги е лепнал от слаба имунна сиситема,не ги е хванал по полов път!ако някоя от вас може да ми помогне с нещо ще съм много благодарна!
благодаря че ви има.
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
« Отговор #1 -: Септември 19, 2005, 17:40:57 pm »
Лекарят ти май забравя че има такова нещо като орален секс, а стафилококите си живуркат в известни количества в гърления секрет.
« Отговор #2 -: Септември 20, 2005, 09:11:33 am »
Аз съм имала няколко пъти такава инфекция, единият път мисля че го хванах след стандартен гинекологичен преглед. Както и да е, трябва да си изследва стерилна урина, прави се антибиограма и се назначава лечение. Няма страшно, всичко ще се оправи за няколко дни.
« Отговор #3 -: Септември 20, 2005, 11:29:37 am »
Ще трябва да ги лекува, няма как. Няма нищо страшно, само дето понякога са упорити. Гледайте да засилите имунната система. В повечето случаи наистина не се хващат по полов път и според мен.

Успех!
Благодаря ти, Бени!

*
« Отговор #4 -: Септември 26, 2005, 15:19:02 pm »
Здравейте,
И аз наскоро исках съвет от момичетата във форума за тази бактерия.

Проблемът с антибиотиците е такъв че след курса на лечение, стафилококите липсват в антибиограмата, но след 2-3 месеца – се връщат отново и следва  нов “опит” с поредния антибиотик.
Четох много за темата “стафилококи” Включително и в руските сайтове които ми прати Scarlet

http://www.primer.ru/STD/gallery_std2/staphilococcus.htm
http://mednovosti.ru/main/2005/03/23/mrsa/

Както тя самата каза – не приемай нещата в пълната им сила, защото наистина звучат стряскащо ;)
Четох и в сайта на БГ-мама  ( дай боже и ние един ден да се включим там) за проблеми със стафилококи при малки бебета – на наколко месеца – в носле, гърло, очички....
Вместо да си тъпчат децата с неефективни лекарства майките прибягват до крайното решение – АНАСТА – ваксина против стафилококова инфекция. Поставяла се по определена схема в Кожния диспансер.
Аз мисля да опитам. Ако не ми помогне поне няма да ми навреди надявам се. Но все пак .... дано подейства.;)
Гинеколожката ми каза че стафилококите не са опасни, но били неприятни. В материалите които четох представят нещата точно обратно – с опасни последици -като при хламидите. Не знам на кого да вярвам....
Моят съвет е да потърсиш информация за тази ваксина и да поставите такава. Слабата имунна система е една от причините за развитие на тази бактерия, а антибиотиците отслабват организма допълнително. Лекувала съм се с много от тях и достигнах до момента в който и те не помагат.
При мен Стафилококите (след почти 30 години неуспешно третиране) са мутирали и устойчиви на всичко.

Не искам да те стряскам, мила - напротив. Опитвам се да помогна ;)) При съпругът ти проблема е в самото начало, така че няма страшно;))
Успех!;))

П.П : В началото на октомври ще си направя АНАСТА (чакам да мине действието на противогрипната ваксина) и ще ти съобщя за схемата на поставяне и резултата ако желаеш.
*

muckata

• *
  • 14
  • мама за чудо и приказ
« Отговор #5 -: Септември 27, 2005, 09:34:43 am »
супер много благодаря за информацията.мъжът ми тъкмо свърши антибиотика и скоро,даже тия дни ще прави нова контролна спермограма.дано се излекувал,милия.инаяе вече не трябва да позволява да му отслабва имунната система,че пак ще ги лепне.
все пак ми напиши после схемата .