0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Диана

Здравейте на всички момичета и мочета, които искате да си имате детенце или детенца! Аз бях една от вас! Не знам за всеки периода е различен - някой чакат 1 год, други по 10 год., но при всеки е трудно. Ние със съпруга ми около 3 год. нямахме дете, като причината бе в мен. Аз нямам цикъл, а ако го има то той е ануволаторен-т.е. без овулация. Въобще страшна работа. Лежала съм в Майчин дом при Новаков-ако не се лъжа и при Бърдарова - която май е починала, ако не - извинявам й се!Но с Божията помощ-Бог помогна на лекарствата да подействат- ни се роди първо момченце, после пих билки - ходих при д-р Кирчева в Пловдив и си имаме момиченце, а най - накрая като искаха да ми правят гинекологична операция , без лекарства без билки ни се роди и третото дете - момченце! Така че дерзайте и не се отказвайте! Дори и да сте невярващи - молете се и не се предавайте!Бог помага на всеки1 Включително и на теб и теб приятелю! Аз пак ще влизам тук, ако имате въпроси ще отговоря! Бог да е с вас и да ви помогне да се сдобиете с детенце! Не бях наясно с този форум и затова част от писмото не  е там където трябва да бъде, а в темата за някакъв от Влас.
Аз съм минала и през пиенето на Клостилбегит, И Микрофолин форте, през билките на д-р Кирчева от Пловдив, на два пъти апарата за цветна снимка бе повреден и ми се спести тази гадост, по недоглеждане от лекарите не ми направихав София едно нещо май се казваше - щрих абразио - за добро е било, мерила съм си базалната температура около 5 години - въобще разбирам голяма част от вас - мили момичета!!!! Обичам ви всичките и ще се моля Бог да помогне на вас, така както помогна и на мен! Вие посещавате ли църквата и молите ли се за дете? Ако не сте го направили - направете го! Настръхвам от вашите писма рв различни теми и сърцето ми плаче с вас! Аз победих стерилитета, значи и вие можете! Помнете че аз имах цикъл само 1 - 2 пъти в ГОДИНАТА! И до сега е нередовен! Помнете че и всичко е психологическа основа! Повярвайте във вас, в човека до вас, не мислете за свекърви и хорско мнение! Обичайте се и всичко ще си дойде на мястото! УСПЕХ И БОГ ДА Е С ВАС!
*
Здравей мила Диана!
Първо искам да те поздравя за трите "АНГЕЛЧЕТА"!!!
Аз съм една от тези ,които с нетърпение чакат да им се случи най-прекрасното чудо на земята. Не съм омъжена ,но 7 години живея с "тати",които се оказа най-добрия мъж на земята.
Опитваме да имаме бебе от 6 месеца като през това време направих спонтанен аборт. Сега ,малко ме е яд :evil:  ,защо толкова време сме се пазили. Гледам да не се отчайвам ,не е минало толкова много време в опити ,ама  страшно много ни се иска да си имаме бебче.
В момента чакам М. или по скоро не го чакам :wink: ,но както казваш всичко е БОЖА работа.
Аз също наскоро открих този сайд и ми е много приятно да общувам с хората тук /а те са много готини/ ,независимо от неприятните поводи. Но пък колко по-приятно е да споделиш с всички ДОБРАТА новина.
Желая  много здраве на теб и твоето семейство.
Поздрави от слънчева Варна!                                
   Един нов приятел!
*

ДИ

Бог и звездите да пазят твоите деца!!! Пожелавам ти само да те радват , да бъдат живи и здрави!!!
Аз от 6 месеца с мъжа ми пробваме "бебе", но нещо не се получава. Има много и различни фактори за неуспеха - здравословни и психолохически. Дори си мисля, че това, че мъжът ми много дълго не си  намери работа оказа влияние върху него. Но продължавам да се боря.
Както и на него съм казвала, над нас двамата тегне проклятието всичко хубаво да постигаме трудно - ще пия хапчета, ще се оперирам, а ако трябва дори ще си осиновим дете, но в този живот трябва да оставиш някой след себе си...
Искренно се радвам за тебе. Знам какво е да си по болници и лекари. Наслаждавай се на радостта и семейството си!
*

диана

Цитат на: ДИ
Бог и звездите да пазят твоите деца!!! Пожелавам ти само да те радват , да бъдат живи и здрави!!!
Аз от 6 месеца с мъжа ми пробваме "бебе", но нещо не се получава. Има много и различни фактори за неуспеха - здравословни и психолохически. Дори си мисля, че това, че мъжът ми много дълго не си  намери работа оказа влияние върху него. Но продължавам да се боря.
Както и на него съм казвала, над нас двамата тегне проклятието всичко хубаво да постигаме трудно - ще пия хапчета, ще се оперирам, а ако трябва дори ще си осиновим дете, но в този живот трябва да оставиш някой след себе си...
Искренно се радвам за тебе. Знам какво е да си по болници и лекари. Наслаждавай се на радостта и семейството си!
*

диана

Гледайте по програма Ден на 31.07.2004г. от 17,30часа
« Отговор #4 -: Юли 29, 2004, 23:16:00 pm »
Благодаря ви на всички за хубавите думи, в т.ч. и на всички които са прочели моята статия  и писмо. Искам само да ви кажа - гледайте материала за нашето семейство и пътя на моите бремености по програма Ден в събота от 17,30ч. предаването Християнството и повторението във вторник пак по Ден-емблемата е разтворена книга-от 14,00часа. Дано ви дам кураж! Ще ме видите каква съм в момента и каква бях на сватбата като килограми! Но не ми пука, защото същото това тяло износи и трите ми деца и стана такова точно заради тях!
Обичам ви и дано Бог скоро отговори на молитвите ви за детенце! Амин!
*
oo, Добре, че е в събота
« Отговор #5 -: Юли 30, 2004, 06:31:43 am »
Добре, че е в събота и не съм на работа. Непременно ще го гледам! Искрено ти благодаря за куража и подкрепата, която ни оказваш !
Бъдете много здрави, щастливи и се обичайте много  :D

:ballons:
*

dydka

Zabremeniavane
« Отговор #6 -: Септември 01, 2004, 14:09:53 pm »
Zdarveite,
Kazvam se Daniela i sam ot Ruse
Ot4aiana sam,prez kakvo li ne sam minala,na kakvo li ne sam se podlojila no radosta ne idva i neidva. Imam napraveni 2 operacii, 2 cvetni snimki, ot 3 godini pravia le4enie s hap4eta i injekcii, a ot 5 meseca pravim i inseminacii, no rezultat nikakav.
Kajete mi kakvo owte da napravia i pri kogo da otida v Sofia na le4enie za da ima smisal toia gaden jivon, gotova sam na vsi4ko.
Hiliadi celuvki na vsi4ki maiki i tehnite slan4ica.
Piwete mi
*

Диана

Ще се молим за вас!
« Отговор #7 -: Септември 01, 2004, 22:03:58 pm »
Скъпа Даниела, искрено ще се молим за теб да има резултат от всичките ви опити да имате детенце! Много, много е тежко и трудно. човек живее страшно трудно и не винаги има сили да се бори! Но аз вярвам, че с Божията помощ и сила един ден вие ще държите в ръцете си най - прекрасното и сладко бебе на света - Вашето! Не вярвай на бабини деветини и мнения на разни врачки. Уповавай само на Господ и Той е в състояние да извърши Чудо! Ще се молим за вас и обещай ми, че когато разбереш, че си бременна или като родиш - ще пишеш така, че всички да разберем! Пиши ако искаш и на ел.ми поща - rdjvl@abv.bg.
Бог да е с теб и с всички, които копнеят само за едно - Бебенце!