Елида, много неприятна история
Все бях чувала за упорити бактериални инфекции, ама тая твоята ...
Наистина пречи. Мисля, че пречи и при бременност? Все пак лекарите ще ти кажат по-добре. Казват, че може да се получи проблем с тръбите при продължителни инфекции - правила ли си тест за проходимост на тръбите? То пък за всички такива тестове искат да няма бактерии, да не ги разнесат...
Според мен, след като си изпила вече толкова антибиотици, добре е да помислиш за някаква програма за подсилване на имунната система - не съм специалист тук, но все има нещо...
При някои случаи има пък някаква причина за тези инфекции - примерно мой братовчед имаше много години УНГ проблеми - все бактерии, но се откри, че е заради изкривена носна преграда - тя причинява задържането на секрети - оперираха го, после доста профилактика и сега е добре. Мисълта ми е дали пък няма някаква причина?
Моят мъж лекува мъчително и продължително ентерококи, та между другото ни казаха, че може тези бактерии да са следствие от нещо друго - например микоплазма, та правихме и такъв тест.
Уф, дано успееш да ги пребориш! Не знам като са хронични, дали пък човек не си живее просто с тях. Дано някой по-компетентен медицински пише също.
Успех!