Не знам дали бе психологически фактор или чудо,или 4 месеца след операциата вече хормоналниат ми баланс се е нормализирал,но......Точно за този ,последниа ми цикъл,при изследваниата ми ,докторът каза,че фоликулат е малък и по-добре да отложим втората инсеминациа за октомври.Ееее,не ми беше много приятна перспективата от поредното отлагане!!!
Просто бях с нагласа,че този месец няма да стане и се отдадох на .....волни изпълнениа
...като се замисля само...ходихме и в един природен резерват,вряхме се 3 дни из шубраците,да снимаме едни леопарди
...неща рискови и забавни,за този период даже съм изпушила и 15-тина цигари,попиивах си леко...Изобщо като че ли,след отлагането на инсеминациата спрях с напрегнатото ежемесечно дебнене на овулациа,секс по график и т.н.т.,неща добре познати на всички тук и........явно магията стана :blowingdust: !!!А що се отнася до това,че няма да ви забравя,това е сигурно!!!Не си мислете ,че ще се оттървате така лесно от мен
!!!както вече казах,убедена съм,че вие ми деиствате късметлииски!!!Дано да ви се случи и на вас!!!Мегду другото,на времето,в университета,много хора идваха да ме пипнат за късмет преди изпит!!!Така,че съм сигурна,че един ден,благодарение на всички вас ще се вдигне естествениат прираст на населението на Милата ни Родина