0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Спешно!!!
« Отговор #60 -: Септември 26, 2005, 19:17:12 pm »
Честито миличка желая ти много щастие и лека бременост :balk_7:  :babyflips:  :balk_47:
*
Спешно!!!
« Отговор #61 -: Септември 26, 2005, 19:17:58 pm »
Честито  :D  ! Лека и безпроблемна бременност  :D  !
*

Anonymous

Спешно!!!
« Отговор #62 -: Септември 26, 2005, 20:32:43 pm »
Наталия е.
Честито !!!
Спокойстие ти желая, отдай се само на положителни емоции.
Целувам те.
*

Vanivani

Спешно!!!
« Отговор #63 -: Септември 27, 2005, 00:11:02 am »
:babyflips: Желая ти много щастие в майчинството. Няма нищо по-хубаво от една дългоочаквана и толкова желана бременност!Здраво и красиво бебче!
Спешно!!!
« Отговор #64 -: Септември 27, 2005, 09:52:35 am »
Честито и от мен със закъснение!!!  :balk_47:

МНОГО МНОГО щастие и радост желая!

Леко бременеене и много сладък и здрав бебок!
*
Спешно!!!
« Отговор #65 -: Септември 27, 2005, 11:11:13 am »
Честито и от мен! И дано това с крака се сбъдне! Браво на теб!
Спешно!!!
« Отговор #66 -: Септември 27, 2005, 12:44:01 pm »
Едно голямо честито и от мен!

Желая ти щастлива и лека бременност и здраво бебче! :D
*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
Спешно!!!
« Отговор #67 -: Септември 27, 2005, 16:25:45 pm »
Едно голямо ЧЕСТИТО и от мен  :lol: !!! Пази се много, а се смей още повече и всичко ще е наред. И дано покрай теб и ние да изненадаме чичо доктор с по една такава новина.  :D
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
*
Спешно!!!
« Отговор #68 -: Септември 27, 2005, 17:00:57 pm »
Честито и от мен!!! :lol:
Много ама много се радвам за теб, наистина все едно се случва на мен.
Имали сте много препятствия, моля те когато еуфорията от щастливата новина попремине, не ни забравяй и напиши как мислиш че точно се е случило, ако не е от последната инсеминация значи е станало по нормалния начин така ли? :lol:
Дали е станало точно защото си се успокоила, това ли е тъй наречения психологически фактор?
Желая ти лека бременост, това е чудесно наистина :D
*

Eli__

Спешно!!!
« Отговор #69 -: Септември 27, 2005, 19:13:24 pm »
Е-е-ех,значи все пак чудесата се случват!ЧЕСТИТО!!!А сякаш вчера беше,като се регистрира в сайта и се вайкаше,като нас! :lol:  :lol:  :lol: Хайде кажи сега тайната !!!Ужасно се радвам за теб и не ни забравяй все пак!Искам и АААААЗ  :cry:  :)
Спешно!!!
« Отговор #70 -: Септември 27, 2005, 19:44:34 pm »
Не знам дали бе психологически фактор или чудо,или 4 месеца след операциата вече хормоналниат ми баланс се е нормализирал,но......Точно за този ,последниа ми цикъл,при изследваниата ми ,докторът каза,че фоликулат е малък и по-добре да отложим втората инсеминациа за октомври.Ееее,не ми беше много приятна перспективата от поредното отлагане!!! :crazy: Просто бях с нагласа,че този месец няма да стане и се отдадох на .....волни изпълнениа :wink: ...като се замисля само...ходихме и в един природен резерват,вряхме се 3 дни из шубраците,да снимаме едни леопарди :balk_170: ...неща рискови и забавни,за този период даже съм изпушила и 15-тина цигари,попиивах си леко...Изобщо като че ли,след отлагането на инсеминациата спрях с напрегнатото ежемесечно дебнене на овулациа,секс по график и т.н.т.,неща добре познати на всички тук и........явно магията стана :blowingdust: !!!А що се отнася до това,че няма да ви забравя,това е сигурно!!!Не си мислете ,че ще се оттървате така лесно от мен :P !!!както вече казах,убедена съм,че вие ми деиствате късметлииски!!!Дано да ви се случи и на вас!!!Мегду другото,на времето,в университета,много хора идваха да ме пипнат за късмет преди изпит!!!Така,че съм сигурна,че един ден,благодарение на всички вас ще се вдигне естествениат прираст на населението на Милата ни Родина 2bg
Като сме БЕЗДЕЛНИЦИ,да не сме БЕЗ ПРАЗНИЦИ !!!
*
Спешно!!!
« Отговор #71 -: Септември 27, 2005, 19:46:42 pm »
Роминка, много си свежа и много ме кефиш :)
Такива хора като теб ми действат много позитивно :)
*
Спешно!!!
« Отговор #72 -: Септември 27, 2005, 20:59:33 pm »
Super отговор ROMINGAM !!!!!!
Усмивката още е на лицето ми! Дано наистина последват множество бебчета от всички нас!!!!!
Успех на теб и на всички които искат да станат майки!!!!!!! :wave:
*
Спешно!!!
« Отговор #73 -: Септември 28, 2005, 15:04:36 pm »
Честито и от мен :00001754: Много се радвам за теб и със сигурност newsm41 и това е помогнало.Ако бебо расте позитивно настроено като теб със сигурност ще е късметлия.Няма как всички да те пипнем,но ако продължаваш да влизаш при нас и ни зареждаш ни стига.Пожелавам ти лека бременност  :cloud9:
*
Спешно!!!
« Отговор #74 -: Септември 28, 2005, 15:18:06 pm »
Здравейте, момичета! За първи път пиша и се надявам всичко да е ОК.
 Може ли да погледнете графиката ми и да ми кажете кога да очаквам овулация - днес, утре... Благодаря предварително!!!
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Спешно!!!
« Отговор #75 -: Септември 28, 2005, 17:07:46 pm »
По всяка вероятност тази вечер или утре сутрин. Секс тази вечер, утре и вдругиден.
*
Спешно!!!
« Отговор #76 -: Септември 28, 2005, 17:12:48 pm »
Цитат на: Lali
По всяка вероятност тази вечер или утре сутрин. Секс тази вечер, утре и вдругиден.

Лали как го постигаш :D Винаги ме забавляваш.