Ето едно писмо до мен от момиче на което опитах да помогна. Тя питаше в Розали - дали ендометриозата и ЛУФ синдрома са едно и също и аз и отговорих на ел. поща. Това е нейният отговор с молба за помощ.
Много ти благодаря за подкрепата, опитах се още преди месеци да се регистрирам в зачатие във форума, но нещо не успях да са справя, имам ICQ262868586, ако и ти имаш да си поговорим.
Правим опити вече 4 .....лелееееееее колко време вече години, доколкото знам Луф синдрома е неспукване на фоликулите, биха ми инжекции всеки месец за да ги пукат, правих 3 инсеминации, но уви не става, ходих даже и на гледачка, която без да знае ми каза да не се притеснявам за дечица, но това не е достатъчно, направихме си двамата с мъжа ми всички видове изследвания, без аз да направя лапароскопия, но вече и на това съм готова, ходя в клиниката на доц. Атанас Щерев, даже още днес в 15.00, ще разговарям с една от лекарките ако е необходимо да ми назначи медикаменти за спиране на цикъла, но това означава още 6 месеца чакане, а после още 2 докъто се възтанови менструацията, а после Божа работа, затова май е по добре да си направя тази операция та да знам поне.
Моля те, ако имаш желание да препратиш писмото ми към други момичета, аз пак ще се пробвам да вляза във форума на зачатие, все някоя може да е преодоляла някак си този луф-синдром, било то с медикаменти или нещо друго.
Хиляди благодарности от сърце!Мога и телефон да дам, наистина съм отчаяна до болка, просто не мога да стоя и да не правя нищо, имам нужда от много мнения, истории и подкрепа
Ако някой има повече инфо за ЛУФ синдрома - нека и пише, ще ви дам адреса.