0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

naiema

• 998
  • Да бъдем силни и последователни в борбата!
искам да забременея вече 3 години
« -: Септември 26, 2005, 10:15:25 am »
Здравейте , момичета!Искам да Ви попитам възможно ли е да възникнат проблеми по време на бременноста, вследствие прекаран преди години Хипатит В?Много ме тормози този въпрос.Иначе съм от Бургас на 27 г. с 3 години опити за забременяване.Откриха ми висок пролактин и май липса на овулация.В момента пия Бромкриптин.Закъснява ми вече 9 ден,но не смея да се надявам.Миналата седмица направих тест за бременност но беше ( - ).
« Отговор #1 -: Септември 26, 2005, 10:55:19 am »
Мила що не си промениш заглавието. Просто и ти го имаш този проблем, както и всички други и заглавието навява мъсли, че се бъзикаш с нас. Хората ще останат с впечатление, че си бременна и може и да не си направят труда да четат въпроса.
Иначе за изкарания хепатит не мисля, че трябва да има проблем щом си го излекувала. Незнам как стои въпросът след това с детето, май носи от майката вируса и в един момент може да се задейства механизма и да се разболее, НО не съм сигурна.
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!

*

naiema

• 998
« Отговор #2 -: Септември 26, 2005, 11:27:53 am »
Благодаря ти за съвета.Смених заглавието.
*
« Отговор #3 -: Септември 26, 2005, 11:56:57 am »
Аз зная, че има проблем ако бременноста е настъпила по време на болесттта.. мисля, че В хепатит има около 6 месеца период, през който да си носител на вируса, но още да не си болен.
Аз преди 12 години прекарах хепатит А и 11 месеца след това Хепатит В, като в този промеждутък бях забременяла. Препоръчаха ми аборт по медицински показания като плода беше на около 4, 5 месеца.
Често съжалявам, че се съгласих, защото сега вече имам проблем с тръбите а и годините напреднаха.
Не се притеснявай за бебето, ако ти си боледувала - мисля, че няма проблем.
Желая ти късмет!!
*

naiema

• 998
« Отговор #4 -: Септември 28, 2005, 10:58:27 am »
За съжаление цикълът ми дойде!10 дена се надявах,че чудото най-после се е случило.Изпаднах в някаква черна дупка.10 дни закъснение,10 дни трепети и нищо.Защо?До кога?
*
Re: искам да забременея вече 3 години
« Отговор #5 -: Септември 28, 2005, 15:32:00 pm »
Цитат на: naiema
За съжаление цикълът ми дойде!10 дена се надявах,че чудото най-после се е случило.Изпаднах в някаква черна дупка.10 дни закъснение,10 дни трепети и нищо.Защо?До кога?

Миличка, знаеш ли, първата ми реакция когато видя тема за това , че някой чакал ЦЕЛИ три години е да му кажа: Ами ние с гайдите какво да кажем че се мъчим от 8 години!?
После обаче се връщам назад и се сещам, че именно през първите може би три години на мен ми е било най-тежко. После претръпнах!
Разбирам напълно огромното разочарование, което си преживяла! Това което ти пожелавам е да нямаш време да "претръпнеш"! :)  Щом си започнала борбата - скоро ще успееш. Гледай напред!
И ....да ти кажа името ти ми звучи като НЯМА - смени го на ИМА, защото щеш-не щеш на там си тръгнала! :)  :wink:
*

naiema

• 998
3 години безплодни опити
« Отговор #6 -: Септември 29, 2005, 09:06:00 am »
Здравей,Grazia!Не си мисли,че омаловажавам болката и очакването на другите двойки.Просто споделям моите.А аз чакам цели 3 години.Беше ми тежко и през първата,ще ми бъде тежко и през следващите.Дано обаче чакането си струва и накрая бъде възнаградено.А болката е все силна.Живея цикъл за цикъл и това ме убива.Крепи ме мисълта за всички тези момичета с проблеми , които успяват да станат майки и искрено се надявам и аз да съм от тях.Пожелавам и на теб в най-скоро време да станеш майка.Желая ти го с цялото си сърце и те подкрепям.
Re: 3 години безплодни опити
« Отговор #7 -: Септември 29, 2005, 16:57:24 pm »
Живея цикъл за цикъл и това ме убива.Крепи ме мисълта за всички тези момичета с проблеми , които успяват да станат майки и искрено се надявам и аз да съм от тях.

Защо не се опиташ да си дадеш една емоционално разтоварваща почивка?В смисъл,това влизане в рамката от цикъл до цикъл,пак надежди,пак симптоми,и пак,и.пак......този омагьосам кръг като че ли те е стегнал за гърлото!Намери си мотив поне за месец,два да не мислиш за това и току виж,че чудото станало!!!
В никакав случаи не пренебрегвам медицинскиа момент в картинката,при някои има сериозни физиологични проблеми,стряскащи диагнози и т.н.т.,но повярвай ми,психогенниа фактор може да постигне чудеса и в двата полюса!Успех!!!
Като сме БЕЗДЕЛНИЦИ,да не сме БЕЗ ПРАЗНИЦИ !!!
*

naiema

• 998
опитвам се да забременея вече 3 години
« Отговор #8 -: Септември 29, 2005, 17:35:38 pm »
Здравей,Rominigam!Толкова искам да се откъсна от проблема поне за миг,но уви.Трудно ми е да заповядвам на сърцето си,ума си.Ще гледам да се настроя положително,да си намеря ново хоби,но знам как сърцето ми ще трепне всеки път преди цикъл.Направо съм като обсебена.
       Благодаря ти за съвета.Знай,че и ти имаш моята подкрепа!Поздравявам те!