0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Pomognete!!!!!!!!!!!!!! /б.м. - кръв в спермата/
« -: Октомври 04, 2005, 11:11:36 am »
Какво означава, когато в спермата има кръв? Моя приятел като се изпразни, имаше кръв във спермата. Какво е това? Заразно ли е? молия обяснете.
*
Re: Pomognete!!!!!!!!!!!!!!
« Отговор #1 -: Октомври 04, 2005, 12:21:18 pm »
вместо да гадаем, наи_ добре zа него е да отиде на лекар
« Отговор #2 -: Октомври 04, 2005, 12:30:01 pm »
a kakvo mislish che e?
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #3 -: Октомври 04, 2005, 14:22:31 pm »
кукувичке, ние тук не сме доктори, все пак. не можем да гадаем...
да отиде момчето при уролог, кръв в еякулата не е нормално положение.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

« Отговор #4 -: Октомври 04, 2005, 14:43:11 pm »
ама него го е страх, затожа питам
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #5 -: Октомври 04, 2005, 14:51:56 pm »
Ами точно защото го е страх трябва да отиде.
« Отговор #6 -: Октомври 04, 2005, 15:00:07 pm »
добре. ама моля да ми кажете какво може да е това?
*

jam

• *
  • 14924
« Отговор #7 -: Октомври 04, 2005, 15:14:19 pm »
не, не можем да ти кажем! ако можехме, щяхме да сме облечени в бели престилки и да седим в лекарските кабинети!
колко пъти трябва да ви се повтаря на вас, малолетните, за да схванете едно просто изречение?!  :x
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

« Отговор #8 -: Октомври 04, 2005, 15:18:44 pm »
az ne sum maloletna, a na 28 godini. i si misleh, che kato e forum, moje niakoi pone da mi kaje neshto :cry:  :cry:  :cry:  :cry:
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #9 -: Октомври 04, 2005, 15:21:14 pm »
Айде, стига бе, каза ти се да пишеш на кирилица!!!
Каза ти се, че не сме лекари!!!
Ти от дума не разбираш!!!
Ами ще умре до три дни!!!
Това удовлетворява ли те?!?!!?!
Да ти хвърля и един боб?!??!
« Отговор #10 -: Октомври 04, 2005, 15:25:24 pm »
аууууу, колко сте лоши! :( Човек иска съвет, а не да го пращате на лекар. ако мислехме да ходим на лекар нимаше да ви пиша.
а освен това се опитваме да имаме бебе,и ми е притеснено да не би нещо и на мен да ми има. :cry:
*

jam

• *
  • 14924
« Отговор #11 -: Октомври 04, 2005, 15:25:31 pm »
Цитат на: kukuvica
az ne sum maloletna, a na 28 godini. i si misleh, che kato e forum, moje niakoi pone da mi kaje neshto :cry:  :cry:  :cry:  :cry:

извинявай, но се държиш точно като малолетно - задава въпрос, не слуша какво му отговарят и продължава да пита пак едно и също.
да, това е форум за взаимопомощ на жени и мъже, които искат да имат деца.
но това не е он-лайн медицинска консултация! не сме лекари, разбираш ли?! каквото знаем - казваме, каквото не знаем - пращаме на лекар.

кръвотеченията не са нормални за здравия човек и се нуждаят от лекарски преглед! и му кажи на твоя приятел, че уролозите не хапят!

*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #12 -: Октомври 04, 2005, 15:29:10 pm »
За мен наличието на кръв в спермата и нежелание да се отиде на лекар е признак на абсолютен селски манталитет,  тотална безотговорност към живота и  към партньора!!!
И защо питаш сто пъти не мога да разбера?
Няма да умре, но е опасно за здравето му. Много опасно!!!
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #13 -: Октомври 04, 2005, 15:38:44 pm »
*Хемоспермия - тя се манифестира с наличието на кръв в спермената течност.
Има истинска и лъжлива хемоспермия.
Истинската хемоспермия възниква в резултат на смесването на кръв и сперма в семенните каналчета на тестисите, семепроводите, семенните мехурчета, простатната жлеза. Оцветяването на спермата е равномерно.
При лъжливата хемоспермия кръвта е от уретрален произход, тя е свежа и не е хомогенно смесена със сперма.
Хемоспермията се появява като симптом на епидидимит, везикулит, простатит, коликулит, аденом и карцином на простатната жлеза, папиломатоза на уретрата, уретрални кондиломи.
« Отговор #14 -: Октомври 04, 2005, 15:45:50 pm »
освен това се опитваме да имаме бебе,и ми е притеснено да не би нещо и на мен да ми има. :cry:

преди да имате бебе, би било редно да имате малко мозък в главите си, и най-вече да се опитате да го използвате.
...другото, което ми прави впечатлени, е че на теб не ти пука за него, а "дане би и на теб да ти има нещо"
« Отговор #15 -: Октомври 04, 2005, 15:56:53 pm »
не бе, не ме нападаите така. вчера разбрах за това. ние сме заедно от 5 години и тои е изключителен човек. Ще отиде на лекар, разбира се.
обаче съм се уплашила доста в момента. И затова ви попитах :cry: .Просто ме интересува дали е заразно, защото преди това да стане всеки ден свършва в мен и може сега да съм бременна, а го искам страшно много, както и той.  :cry:
*
« Отговор #16 -: Октомври 04, 2005, 15:59:41 pm »
Ще отиде на лекар, разбира се.

Браво, е това вече е нещо, айде бягайте на лекар и след това кажи какво е станало :D
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #17 -: Октомври 04, 2005, 16:09:06 pm »
Може да е заразно, може и да не е.
И после непременно пиши какво е казал лекарят. Успех.