0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Графиката ми и ову-то ми
« -: Септември 23, 2005, 12:54:21 pm »
Този месец и аз започнах мерене на температурата :) Но колкото и да изчетох по въпроса, нещо не съм сигурна в мисленето си. Погледнете графиката и кажете, моля, бъркам ли че днес трябва да ми ову-то ако се задържи температурата още ден - два така???? И ако съм права, кога вчера, днес или утре трябва да наблегнем на бебеправенето, тъй като трудно постигаме два дни подред за жалост.... Предварително благодаря!
Графиката ми и ову-то ми
« Отговор #1 -: Септември 23, 2005, 17:12:31 pm »
според мен овулацията е била на 11-я ден,когато е паднала темп-та преди пак да се увеличи.но нека и друг го види.и аз съм новак в следенета на БТ и днес си взех от аптеката тест за овулавия да видим и той какво ще покаже.работете върху правенвто на бебчо-това е приятно занимание-успех :roll:  :lol:
Графиката ми и ову-то ми
« Отговор #2 -: Септември 23, 2005, 17:37:51 pm »
Криска, здравей :)
Радвам се да те видя.
Аз също ще кажа какво мисля, но предпочитам да изчакам още поне 1-2 дни.
А ти не спирай на правиш топъл  и   вкусен кекс :bed:
Графиката ми и ову-то ми
« Отговор #3 -: Септември 23, 2005, 17:46:32 pm »
Благодаря Ви, мацки! Диди, ще чакам.
Графиката ми и ову-то ми
« Отговор #4 -: Септември 23, 2005, 17:51:27 pm »
наслаждавай се на правенето и дано скоро ни зарадваш с добрата новина.стискам палци мила :crossfingers:
*
Графиката ми и ову-то ми
« Отговор #5 -: Септември 25, 2005, 13:58:17 pm »
Цитат на: Dideto
Криска, здравей :)
Радвам се да те видя.
Аз също ще кажа какво мисля, но предпочитам да изчакам още поне 1-2 дни.
А ти не спирай на правиш топъл  и   вкусен кекс :bed:

Здрасти, от това което съм про4ела ,твойта графика ми намирисва наа :D ама не знам...Какво става
Графиката ми и ову-то ми
« Отговор #6 -: Септември 29, 2005, 16:35:39 pm »
има вроятност на 19-ти ден да е
Графиката ми и ову-то ми
« Отговор #7 -: Септември 30, 2005, 13:30:35 pm »
kristianna за да е по-разбираема графиката, температурата трябва да се мери от 5-и ден, даже аз я мерих температурата нон стоп, дори и по време на кървене. След време, след като си знаеш кога ти е горе долу овулацията можеш да почнеш да мериш температура три-четири дни преди това. Но за сега, на основа тези температури, които си попълнила нищо не може да се каже. Може да си имала ову и на 5-и ден, може и на 10-и, например.
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!

Графиката ми и ову-то ми
« Отговор #8 -: Септември 30, 2005, 14:04:39 pm »
БЛАГОДАРЯ, Васи! Ще го имам предвид, просто тогава реших да започна, иначе и на мен ми е ясно  :D
*
Графиката ми и ову-то ми
« Отговор #9 -: Септември 30, 2005, 22:19:53 pm »
Здравейте момичета!
Моля погледнете и мойта графика - смятате ли че е късно да ра ботим за бебе?  :(
*
Графиката ми и ову-то ми
« Отговор #10 -: Септември 30, 2005, 22:37:14 pm »
Sisi, тоя месец май сте го пропуснали. Ще е съъвсем ясно, ако и в следващите ден два ти е висока БТ. А имаш потвърждение и от ову теста. Тъкмо възможност да се отдадете на секс за удоволствие. :wink:

*
Графиката ми и ову-то ми
« Отговор #11 -: Септември 30, 2005, 22:45:53 pm »
Благодаря ти, но това означава ли принципно, че вдигането на температурата след ову-то показва загиването на яйцеклетката?
*
Графиката ми и ову-то ми
« Отговор #12 -: Септември 30, 2005, 23:14:24 pm »
Всигането на темп. показва, че фоликула се е пукнал и е освободил яйцеклетката, която попада  в тръбата след това, където в рамките на следващите няколко часа може да се осъществи оплождане.

Графиката ми и ову-то ми
« Отговор #13 -: Октомври 01, 2005, 07:38:25 am »
Цитат на: gabi32
Всигането на темп. показва, че фоликула се е пукнал и е освободил яйцеклетката, която попада  в тръбата след това, където в рамките на следващите няколко часа може да се осъществи оплождане.

което все пак показва, че ОВУ е като се вдигне температурата, а не предишния ден.
Така поне си го обяснявам.

Сиси, все пак, ако сте правили кекс около датата на ОВУ, има вероятност и да е станало.
 :)
*
Графиката ми и ову-то ми
« Отговор #14 -: Октомври 01, 2005, 13:56:57 pm »
Благодаря, Диди, ДАНО!!!