0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
от къде лекарставта по НЗОК
« -: Септември 15, 2007, 14:57:27 pm »
Здравейте момичета,

има ли значение от къде ще взема лекарставата за инвитро по касата?
В клиниката ми казаха от Софийски аптеки на Славейков или Света Неделя, но в аптеката на Славейков ми казаха, че няма внос на Гонал в момента и ще има края на месеца. В аптека, в която работи позната, казаха, че не е проблем да ми поръчат и могат да работят с тези протоколи. Та чуденето ми е дали да ги потвърдя във втората аптека.
Благодаря предварително на по-информираните от мен  :)
Re: от къде лекарставта по НЗОК
« Отговор #1 -: Септември 15, 2007, 15:01:26 pm »
Няма никакво значение, от къде ще ги вземеш, важното е да ги вземеш, така че смело с втората аптека и успех на процедурата
Баткото - 11.12.2004 г., по-малката сестра - 07.01.2008 г.
« Отговор #2 -: Септември 15, 2007, 15:11:55 pm »
Фоксче - не съм много съгласна с теб мила :lol: По същия начин, аз първо реших да отида в моята аптека, където винаги са ми поръчвали лекарства, и съм си взимала каквото ми трябва.
По същия начин си поръчах Гонал-а и Меногон-а, но след това, като отидох ми се извиниха и ми върнаха протоколите, като ми казаха, че мога да си ги взема или от Позитано или от Славейков. Проблемът идва от това, че тези лекарства са по специални програми, които са със специална отчетност.

Затова нека midge  да се пробва при нейната позната, но не съм сигурна, че ще стане (освен ако не работи в аптека, която е по тези специалните условия).

midge - успех и от мен в процедурите :lol:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
« Отговор #3 -: Септември 15, 2007, 15:19:16 pm »
Благодаря ви, момичета!!!
*
« Отговор #4 -: Септември 15, 2007, 15:49:32 pm »
И на мен ми бяха казали от аптеката на Славейков, но аз ги взех от друга аптека.
Знам и за едно момиче, които си ги взе от една малка аптека до Съдебната палата.
Не мисля, че ще има проблем.
Мидж, късмет и от мен.
When the things seem most hopeless - this is a prelude to when real opportunities begin

*
« Отговор #5 -: Септември 15, 2007, 15:52:20 pm »
благодаря Grace
в понеделник ще ги потвърдя и ще ви държа в течение
« Отговор #6 -: Септември 15, 2007, 16:16:29 pm »
Да, забравих, важното е аптеката да работи с тези протоколи - аз моите ги взех от една аптека близо до гарата, мисля че беше Адонис, ама ха де...
Баткото - 11.12.2004 г., по-малката сестра - 07.01.2008 г.
« Отговор #7 -: Септември 15, 2007, 16:34:36 pm »
Знам и за едно момиче, които си ги взе от една малка аптека до Съдебната палата.
Не мисля, че ще има проблем.

Grace, това е точно аптеката на Позитано, за която споменах  :lol:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
« Отговор #8 -: Септември 15, 2007, 16:42:16 pm »
Мидж, аз моите ги взех от аптека Санита на ъгъла на Св. Георги Софийски" и "Димитър Несторов".

Успех!!!
*
« Отговор #9 -: Септември 15, 2007, 17:15:47 pm »
Успех с процедурите :balk_602:
« Отговор #10 -: Септември 15, 2007, 17:35:57 pm »
На всички търсещи гонал ще кажа, че гонал има колкото си искате във Фромвулеви, така, че настоявайте да ви го доставят. Кажете им в аптеката от къде да си го поръчат. :D
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
*
« Отговор #11 -: Септември 19, 2007, 14:00:24 pm »
Да докладвам  :) взех си лекарствата от аптеката в клиниката на Щерев, явно може и на други места...