0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

мнение за д-р Уалид - Варна
« -: Септември 13, 2007, 12:32:10 pm »
Моля ако някои има мнение за този доктор да ми пише имам намерение да го посетя за второ мнение защото маи нямам доверие на другата докторка а вече ми изгоря направлението при нея.Става въпрос за кисти на яйчниците.
*
Re: мнение за д-р Уалид - Варна
« Отговор #1 -: Септември 13, 2007, 21:24:05 pm »
Аз лично не го харесвам като специалист,като човек е невероятен,но като лекар....
Такава хидротубация ми направи,че още настръхвам.Лекува моя приятелка цяла година от бяло течение,взе й доста парички.Друг лекар я излекува за по-малко от месец по стандартен начин.
Това е мое лично мнение,не ангажирам никого,все пак съм го посещавала преди 9-10 години,може и да са се променили нещата.
Не идваш ли на този свят,за да прегърнеш едно дете?
http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=26711&AlbumId=96722
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
Re: мнение за д-р Уалид - Варна
« Отговор #2 -: Септември 17, 2007, 20:23:32 pm »
Аз ходих при него още в началото като започна в стария му кабинет това е преди доста време може би 12год.са минали.Отидох за бяло течение,лекува ми раничка с някакво лекарство 3 пъти ме вика да ме маже и течението така и не спря.След известно време отидох при друга лекарка,която ми обясни,че наистина е имало раничка,която почти е излекувана,но тя ми го обясни,че представлява все едно цирей да не му извадиш жилото,така и раничката ми не е доизлекувана,тя с някакъв лекарски инструмент като че ли изсмука нещо от влагалището ми и слава богу вече сигурно 10 год.нямам течение,но НЕ благодарение на Уалид.Така,че аз не съм с добро мнение за него.Вярно мина доста време от тогава може да е по-добър,но аз лично не бих потърсила помоща му.Вярно,че от финансова гледна точка съм чувала,че взима малко пари в сравнение с другите,но като няма файда.......Все пак това е мое мнение,решението си е твое.УСПЕХ.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"