0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Възел на матката и бременност
« -: Септември 24, 2007, 19:57:28 pm »
ZDRAVEITE! IZKAM DA POPITAM MOGA LI DA ZABREMENEIA I IZNOSIA ZDRAVO BEBE PRI POLOJENIE,CHE MI OTKRIXA DVA VAZELA V MATKATA?BLAGODARIA
« Последна редакция: Септември 24, 2007, 20:13:43 pm от little_rabbit »
Re: Възел на матката и бременност
« Отговор #1 -: Септември 24, 2007, 20:14:19 pm »
Моля те, пиши на кирилица. За миомни възли ли питаш? С ехограф ли ти ги видяха?
« Отговор #2 -: Септември 24, 2007, 20:22:33 pm »
SAJALIAVAM NO NIAMAM KIRELICA,DA ME IZVINITE ZA KOETO.DA,NA EKOGRAF ME VIDIAHA,TOVA BESHE PREDI DVA-TRI MESECA.MATKATA MI E PO GOLIAMA KATO DVYMESECHMA BREMENNOST.
« Отговор #3 -: Септември 24, 2007, 20:56:20 pm »
За кирилицата може да ползваш Кредор - ТУК е описано как става.
Виж сега, миомите може да пречат за забременяване, може и да не пречат, но това може да го прецени само лекар, който те е прегледал. Съвсем нищо ли не ти обясни доктора, който ти каза, че имаш две миоми? Според мен е най-добре да се консултираш с друг лекар, при това такъв, който оперира. Така ще получиш адекватно мнение за възможността да забременееш.
« Отговор #4 -: Септември 24, 2007, 21:18:44 pm »
ДОКТОРА НЕ МИ КАЗА,чЕ ИМАМ МИОМА,А МИ КАЗА,чЕ ИМАМ ДВА ВЪЗЕЛА.ПРЕДЛОЖИ МИ ДА МИ ПОСТАВИ СПИРАЛА "МИРЕЛА" ИЛИ НЕшТО КАКОВА БЕшЕ,НО АЗ ОТКАЗАХ.КАЗА СЛЕД 6 МЕСЕЦА ДА ОТИДА НА ПРЕГЛЕД.ТОГАВА НЕМИСЛЕХ ЗА БЕБЕ И НЕ САМ ГО ПИТАЛА.АЗ САМ НА 33 ГОДИНИ И ИМАМ СИН НА 14.МНОГО ПРИАТЕЛКИ ОКОЛО МЕН ЗАБРЕМЕНИХА И РОДИХА И НА МЕН МИ СЕ ПРИИСКА.
чУСТЖАМ СЕ ДОБРЕ,НЯМАМ БОЛКИ,МЕНЗИСАТ МИ Е НОРМАЛЕН.ЗАшТО ПАК ДА НЕ РОДЯ НА 33?
« Отговор #5 -: Септември 25, 2007, 06:36:13 am »
Разбира се, че ще имаш още деца, щом искаш! Въпросът е да отидеш да се консултираш отново. Нещо не ми звучи да се лекуват миоми със спирала...
*
« Отговор #6 -: Септември 25, 2007, 09:10:42 am »
Става въпрос за Мирена-това и спирала, но се използва и за лечение на тежки менструации.В случая обаче ти нямаш такива и искаш да забременееш.Тогава защо ти е предложила това?Миомите не се лекуват по този начин.
Според мен е най-добре да се консултираш с друг лекар, при това такъв, който оперира. Така ще получиш адекватно мнение за възможността да забременееш.
Ето това е добър съвет :)
Пиши от къде си, за да може момичетата да ти дадат съвет при кой док да отидеш.