0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Разширени вени и бременност
« -: Септември 20, 2007, 13:16:08 pm »
Здравейте момичета,
много ми се иска да разбера дали някоя от вас е имала усложнения на проблема по време на брененност.
Имам разширени вени на бедрата, прасците и гърдите,всеки път при профилактичните прегледи хирурга ме предупреждава,че при евентуална бременност е възможно проблема "опасно" да се задълбочи.
Ще съм благодарна ако споделите опита си с мен.

Не успях да открия кой знае колко по темата във форума, а ако вече има такава тема, моля да ме извините и да ме насочите към нея.

Благодаря ви предварително! :)

Re: Разширени вени и бременност
« Отговор #1 -: Септември 20, 2007, 20:48:05 pm »
Ами да,б ременността предразполага към такива състояния или ги задълбочава. Във всеки случай ако се престрашиш,не е зле на раждането да има съдов хирург наблизо,особено ако е секцио.
Така мисля аз.
Успех!
А нещо не можеш ли да направиш предварително,детралекс ли,знам ли?
Re: Разширени вени и бременност
« Отговор #2 -: Септември 21, 2007, 09:22:46 am »
Аз пия детралекс два пъти годишно по един месец а сега и една хранителна добавка, която ми препоръча съдовия хирург, нося компресиращите чорапи, лятото правя компрес със зелеви листа, защото никакви мазила не помагат толкова. Много са ми слаби кръвоносните съдове, понякога посинявам ако съм се почесъла по-сериозно :oops:
Винаги се учудвам някой като каже,че мазал с някакво чудо или скъп крем или пък още по-добре К 864  (К 22 се казва де, но подозирам,че ако няма ефект ти казват да вземеш К 23 и ти го продават... имат мнооого номерца  :P:balk_154: и вените им се прибрали и нямало вече болки и нямало вече следи по краката... Как с едно мазане можеш да укрепиш стените на кръвоносен съд, да не говорим да ги накараш да се върнат в състоянието от преди 3 год.
Това е като антицелулитен гел да подейства докъто се тъпчеш с пасти и лежиш по цял ден :|
Разбрах,че вече има алтернативен на операциите метод, с игла проникват във вената и стимулират клапите, но бях записала само първата част на предаването и нищо повече не знам, сега ще се поровя в нета за повече инфо.