0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Дуфастон и цикъл???
« -: Септември 24, 2007, 07:54:15 am »
Пия Дуфастон по схема от 11-я до 25 -ия ден на цикъла.Спрях го преди 9 дни а все още нямам менструация като се изклучи зацапването,което имах в продължение на седмица от 21-ия до 28-ия ден.Мисля си,че е възможно да се е получило този месец.Вие как мислите момичета.И няма ли да е още рано за тест-днес е 34-ти ден,като се има впредвид,че съм с нередовна менструация и не съм имала менструация на по-малко от 45 дни.Страх ме е да си направя толкова рано,за да не се разочаровам отново.мерси

*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
Re: Дуфастон и цикъл???
« Отговор #1 -: Септември 24, 2007, 08:29:30 am »
ela79 по принцип всичко е възможно,зависи кога е бола овулация. :D
В предвид твоя нередовен цикъл,мисля че трябва да изчакаш още малко за тест.
От все сърце ти желаям, той да е положителен! :D
« Отговор #2 -: Септември 24, 2007, 08:40:05 am »
ela79, мериш ли базална темпераура?
Това би могло да те ориентира, защото при бременност тя е около или малко над 37 градуса и се задържа такава през цялото време.
*
« Отговор #3 -: Септември 24, 2007, 22:23:14 pm »
Ами температурата ми е за съжаление около 36 градуса и така е от деня следващ последната ми менструация.Разбрах,че ако не се повиши през целия месец,това означава,че е нямало овулация.Но защо ли си мисля,че имам някои от първите симптоми на бременост.Болят ме гърдите и чуствам едно напрежение и леко пощипване в областта на яйниците или там някъде.Незнам.Утре ще правя тест а пък ще видим.

*
« Отговор #4 -: Септември 25, 2007, 10:09:00 am »
Ela какво стана, прави ли тест?
Дуфастона кой го изписа и защо?
По принцип овулацията е 14 дена преди датата на очакваната менструация, а и БТ не се е покачила. За съжаление според мен все още овулацията не е минала.
„Бременните” симптоми - единият мога да го обясня с приема на дуфастона (болките в гърдите), а тези в яйчниците пък, може да са симптом на предстоящата овулация.

Има и друго обаче - дофастона приеман преди овулацията, може да я подтисне ... :(

"С моя приятел споделяме всички проблеми. Често не успяваме да ги решим, но това, че сме един до друг, готови да се изслушаме, е единствената помощ която ни е нужна!"Линда Макфарлън
« Отговор #5 -: Септември 25, 2007, 10:14:37 am »
Понякога от дуфастона, менструацията не идва както трябва, а се "точи" с продължително кафеникаво зацапване.
*
« Отговор #6 -: Септември 25, 2007, 19:44:35 pm »
Теста е отрицателен,но имам някакво предчувствие този път.Ще си направя отново в края на седмицата.Благодаря за мненията.