Здравейте на всички !
Преди време се представих в една от темите и споделих, че съм отскоро в сайта и в редиците на тези,които искат да бъдат майки.
Изчтеох доста за боката,която ви е довела тук-съчувствам на всички ви и от сърце желая очакването на всяка от вас да се оправдае със здраво и красиво бебе!
А сега за това защо аз съм тук :
1.Защото съм вече на 30 и едва сега открих човека с когото искам да споделя майчинството. Страхувам се,че съм загубила много време .....
2.Защото се нагледах на болка и мъка подобна на вашата в близкия си приятелски и семеен кръг. Страхувам се дали ще имам куража и смелостта да мина през същото....ако се наложи....
3.Защото години наред се влачих с по квартални гинеколози"бели течения",изпила съм торба с лекарства по повода и никога не се почувствах здарава и "чиста". Страхувам се да не съм нанесла непоправими щети в резултат на собственото си невежество и некомпетентността на лекарите при които съм попадала.
Вече споделих в една тема че съм направила УЗ,хламидии,МБ,.....СПИН
..... и уж за сега всичко изглежда добре. Сега меря температури,следя уволации и..... бебеправя
Утре ми е пусковия срок на първата М, която чакам с надеждата да не дойде!
Пускам тази тема,защото искам да се уверя че тук има място и за такива като мен, че ще ме приемете и ....посъветвате,ако се наложи.
Все още не знам дали имам проблем-направили сме твърде малко изследвания,по-скоро съм уплашена заради изброените погоре 3 причини.
Още веднъж ви поздравявам и желая успех