0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

нормално ли е след клостил?
« -: Септември 18, 2007, 10:29:15 am »
нормално ли е след клостил да ми закъснява цикъла? Правих тест за бременност 2 дни преди датата- нямах търпение....И както и предполагах теста бе6е отрицателен  :(
Оба4е ми закъснява ве4е 4 дни.Възможно ли е да е от клостила?
*
Re: нормално ли е след клостил?
« Отговор #1 -: Септември 18, 2007, 10:35:07 am »
Не би трябвало от клостилбегита да ти закъснява.
Направи тест отново с първата урина.
Успех. Стискам палци!

Всъщност, колко дена са се минали от овулацията?

"С моя приятел споделяме всички проблеми. Често не успяваме да ги решим, но това, че сме един до друг, готови да се изслушаме, е единствената помощ която ни е нужна!"Линда Макфарлън
*
« Отговор #2 -: Септември 18, 2007, 10:58:42 am »
А след клостилбегита, нещо друго вземала ли си? Имам в предвид дуфастон, утрогестан и т.н.?

« Отговор #3 -: Септември 18, 2007, 12:38:26 pm »
При мен от клостилбегита ми идваше като по часовник и никога не ми е закъснявало.
Пиши какво става понеже от този месец отново ще повторим един цикъл с клостилбегит и всичко ме интересува за това лекарство.
« Отговор #4 -: Септември 18, 2007, 13:33:35 pm »
Ни6то друго не съм вземала след това.Само клостила. А теста го правих приве4ер.
Овулацията ми бе6е на 29,30 миналия месец.Тогава бях и на лекар.Имах 3 фоликула.
6те направя о6те един тест..Но нямам никакви признаци, даже гърдите не ме болят много.
*
« Отговор #5 -: Септември 18, 2007, 13:38:37 pm »
Значи има поне 19 дена след овулацията.
Направи тест утре сутрин с първата урина, а ние ще стискаме палци!

"С моя приятел споделяме всички проблеми. Често не успяваме да ги решим, но това, че сме един до друг, готови да се изслушаме, е единствената помощ която ни е нужна!"Линда Макфарлън
« Отговор #6 -: Септември 30, 2007, 13:23:09 pm »
Е не ми било писано и този път да стане.Утре съм на лапаро. Не знам какво да о4аквам.
« Отговор #7 -: Септември 30, 2007, 14:53:01 pm »
успех, ще стискаме палци за хубав и задоволителен резултат от лапарото!  :blowingdust: :blowingdust2:

А къде ще го правиш? И аз утре трябва да се обадя за ден за лапароскопия.

Пиши подробности какви изследвания си си правила предварително или в клиниката ще ти ги направят сутринта?

« Отговор #8 -: Септември 30, 2007, 16:39:12 pm »
6те ми го прави д-р Стоиков в Плевен. Изследванията 6те са утре сутринта в болницата.Дано вси4ко мине успе6но. 6те пи6а.
*
« Отговор #9 -: Септември 30, 2007, 16:50:43 pm »
Усех на лапарото :crossfingers:
*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
« Отговор #10 -: Септември 30, 2007, 17:42:46 pm »
Желая ти успех на лапарото, аз имам две. И най-вече добри резултати. :crossfingers:
« Отговор #11 -: Октомври 04, 2007, 12:33:11 pm »
Е лапарото мина. Единствен 6анс -ин витро.. Доктора не ми обясни абсол<тно ни6то.Видях го то4но за 5 минути след операцията-измърмори за ин витрото и из4езна.Питах друг лекар за запис от лапарото и тои ми каза 4е няма.Даде ми протокол от операцията от които ни6то не разбирам. Едно е сигурно оба4е - 6те сменям доктора. Успех на вси4ки
*
« Отговор #12 -: Октомври 04, 2007, 12:36:23 pm »
При кои лекар го прави?
*

stanley_78

• 408
  • Твоите деца не са твои деца, те са рожба на копнеж
« Отговор #13 -: Октомври 04, 2007, 12:59:48 pm »
6те ми го прави д-р Стоиков в Плевен. Изследванията 6те са утре сутринта в болницата.Дано вси4ко мине успе6но. 6те пи6а.
*

Tamara

• 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
« Отговор #14 -: Октомври 04, 2007, 22:15:36 pm »
Аз нищо не разбрах от темата.
Първо, разбира се че след хормонален препарат може да ти закъснее мензиса. Това обаче не е причина за лапаро. И накрая целта на лапарото не е докторът да трупа опит.

Цялата тема ми звучи като:
Не можех да спя нощем. Предписаха ми невробегс. От него обаче не ми се приспа тази нощ и доктора каза - да отворим черепа и да разгледаме мозъка. След операцията изводът е "ако си отрежеш главата няма да ти пука от безсънието"
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
« Отговор #15 -: Октомври 05, 2007, 08:46:24 am »
Аз нищо не разбрах от темата.
Първо, разбира се че след хормонален препарат може да ти закъснее мензиса. Това обаче не е причина за лапаро. И накрая целта на лапарото не е докторът да трупа опит.

Цялата тема ми звучи като:
Не можех да спя нощем. Предписаха ми невробегс. От него обаче не ми се приспа тази нощ и доктора каза - да отворим черепа и да разгледаме мозъка. След операцията изводът е "ако си отрежеш главата няма да ти пука от безсънието"

Кое то4но не разбра? Док ми изписа клостил.Пих го.След това ре6и да ми прави лапаро.Идея нямам каква е била целта му.Пи6а в една тема, за6тото това е моята история за последния  месец и е по лесно да я събера тук, отколкото да пи6а в 6 отделни постинга.Които иска да 4ете.
Ако аз не разбирам една тема или не ми е интересна просто спирам да я 4ета.
Успех
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #16 -: Октомври 05, 2007, 09:44:50 am »
Клостилбегит не е хормонален препарат.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
« Отговор #17 -: Октомври 05, 2007, 10:12:03 am »
За пореден път се убеждавам,че подобни процедури трябва да се правят само в София,Варна и Пловдив.
Че ще смениш доктора е ясно.Разгледай подробно сайта и мненията на момичетата минали по този път,за да се насочиш към точното място и кадърен лекар.

p.s Все пак опитай се да получиш повече инфо от направеното ти лапаро,да ти дадат някаква ясното върху този протокол ,който са ти дали.
Успех!
*

Tamara

• 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
« Отговор #18 -: Октомври 05, 2007, 11:20:02 am »
Извинявам се - не съм разбрала правилно. Реших, че причина за лапарото е било закъснението след клостил.
А на моя клостил пише антиестроген и аз затова реших, че е хормонален.  :bonk:
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.