Я,верно ли може по куриер ?Не съм се сещала за това. Някой пращал ли е така ?Отиваш в някоя лаборатория,вземат ти кръв,даваш я на куриер,така ли ?Предварително се разбираш с Д-р Конова,какво ще бъде изследването,а как и плащаш?Извинявайте ако съм малко неадекватна,но напоследък нямам време да се усмихна и съм станала голямо хахо.Искам още да се изледвам по възможно най-малко "времеотнемащия" начин.Пак ми дойде М- и тоя месец - взех много да се отчайам,АМА МНОГО...
Аз съм изпращала така до имуно-лабораторията в Плевен. Ако ти трябва адреса, ще трябва да го потърся че не ми е под ръка сега.
Само че не се праща кръвна плазма, а кръвен серум.
Това какво точно трябва да изпратиш най-добре да питаш д-р Конова, на мен тя ми каза за моето изследване какво точно трябва да изпратя, каза ми какво точно да искам да ми се изследва (беше за антипротромбинов ген - IgG и IgM, и ми каза кое колко струва. Отиваш в някоя лаборатория и искаш да ти вземат кръв и да ти приготвят кръвния серум. Поръчваш си куриер и изпращаш пробата. Обикновенно куриерските фирми не приемат изпращането на пари чрез тях. Трябва да измислиш някой `хитър начин` заедно с пробата, или по банков път.
Дано съм ти била полезна, ако се сетиш за друго - питай.