0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте на всички. Имам един въпрос: по време на ову имахме полов контакт с приятеля ми, също и на следващия ден. Времето на ОВУ съм гледала само от календара в сайта, както и отчитам това, че по време на ОВУ много ме боли главата. М трябва да ми е утре, но днес рано сутринта усетих болки за по няколко секунди ниско долу в корема и сега от няколко часа при пишкане имам парещи болки-както при цистит и пишкам буквално през 10минути. Също така след уриниране на тоалаетната хартия остават по 1-2 капчици бледа кръв-но определено не е като при менструация. :? Прочетох, че при бременност се увеличава матката и притиска пикочния мехур и това може да е повод за често уриниране, но според мен това трябва да е съвсем в напреднала бременност, а в моя случай-ако въобще изобщо има такава еда ли е от увеличаване на матката. И още една много важна подробност  :wink: понеже с моя приятел не правим опити за бебче (въпреки, че аз искам!!!) той свършва навън-та в крайна сметка въпроса ми е има ли възможност да съм забременяла (отчитам възможността той да не е преценил точно кога "трябва" да спре). Много ви моля за съвети, препоръки какво да правя и ома ли някакъв шанс да е бременност? Много ви благодаря на всички предварително!!!!!!
Re: Моля спешно за помощ! Предварително благодаря!!!
« Отговор #1 -: Октомври 28, 2007, 11:34:34 am »
Шансовете са нищожни, но това което описваш е по-скоро цистит, добре е да посетиш лекар. Календара показва вероятната овулация според учебниците, не означава че точно в тези дни при теб има Овулация, най-добре е да правиш тестове.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #2 -: Октомври 28, 2007, 13:19:25 pm »
По това ,което описваш,на мен ми прилича по-скоро на цистит или на изхвърляне на песечинки .Консултирай се слекар,хубаво е да ти се изследва  стерилна урина .
Ако е цистит или има бактерии,ще се наложи антибиотично лечение,но това лекар ще прецени.Успех! :D
*

Eli_

• 516
  • Тъпа и упорита !!!
« Отговор #3 -: Октомври 28, 2007, 15:49:44 pm »
Здравей Cvetka ,
Както са писали и другите момичета , това е по скоро цистит или раздразнени пикочни пътища. При мен няколко пъти се е получавало така, знам как винаги едно червейче се прокрадва и ти дава надежда ,че дори един път да си правил секс ,било то и с презерватив или с прекъсване на половия акт ... абе някакси току виж станало някакво чудо. И си се представяш как разказваш после с насълзени от щастие очи,че недоумяваш как е станало и как въобще /ама въобще!/ не си очаквала и т.н. и т.н. 8O :wink: :lol: :oops:
Миличка ,искрено ти пожелавам да се е получило ,но бъди готова и за точно обратното. За съжаление шанса да е станало нещо е почти нулев.  :(
« Отговор #4 -: Октомври 28, 2007, 15:53:44 pm »
Мила, не мислиш ли, че първо и приятелят ти трябва да реши, че иска бебе и тогава да започнете опитите?
Баткото - 11.12.2004 г., по-малката сестра - 07.01.2008 г.
*
« Отговор #5 -: Октомври 28, 2007, 16:10:02 pm »
и според мен е ЦИСТИТ! консултирай се с лекар
*

Eli_

• 516
  • Тъпа и упорита !!!
« Отговор #6 -: Октомври 28, 2007, 16:10:15 pm »
Мила, не мислиш ли, че първо и приятелят ти трябва да реши, че иска бебе и тогава да започнете опитите?
Да, и ако успееш , кажи как става .  :) :wink:
« Отговор #7 -: Октомври 28, 2007, 16:24:41 pm »
Момичета, благодаря Ви!  :bighug: :bighug: Притесних се доста, защото не съм имала настина в последно време, не съм взимала и някакви лекарства, не съм си променяла хигиенните навици, с две думи-нищо различно и понеже само веднъж съм имала подобен проблем преди много години, който беше за един ден и сега направо незнаех какво да мисля, иначе да помислих, че може и да е свързано с евентуална бременност-въпреки, че и двамата искаме бебе, но след известно време, сега не правим опити. Много Ви благодаря за съветите!!!!!  :balk_81: :bighug:
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
« Отговор #8 -: Октомври 30, 2007, 09:22:06 am »
Цитат
И още една много важна подробност   понеже с моя приятел не правим опити за бебче (въпреки, че аз искам!!!) той свършва навън-та в крайна сметка въпроса ми е има ли възможност да съм забременяла (отчитам възможността той да не е преценил точно кога "трябва" да спре). Много ви моля за съвети, препоръки какво да правя и ома ли някакъв шанс да е бременност
?
Аман от такива постинги!
Презервативите са измислени отдавна - има различни по цвят, вид, мирис. Използвай ги!
*
« Отговор #9 -: Октомври 30, 2007, 10:03:43 am »
 :good_post:
Също аман и от въпроси "Това бременност ли е?!" - има тестове за бременност има лекари, поне на мен ясновидските ми способности са слабо развити и по нета на такива въпроси не мога да отговоря!
« Отговор #10 -: Октомври 30, 2007, 10:07:06 am »
Заключвам.