Здравейте на всички. Имам един въпрос: по време на ову имахме полов контакт с приятеля ми, също и на следващия ден. Времето на ОВУ съм гледала само от календара в сайта, както и отчитам това, че по време на ОВУ много ме боли главата. М трябва да ми е утре, но днес рано сутринта усетих болки за по няколко секунди ниско долу в корема и сега от няколко часа при пишкане имам парещи болки-както при цистит и пишкам буквално през 10минути. Също така след уриниране на тоалаетната хартия остават по 1-2 капчици бледа кръв-но определено не е като при менструация.
Прочетох, че при бременност се увеличава матката и притиска пикочния мехур и това може да е повод за често уриниране, но според мен това трябва да е съвсем в напреднала бременност, а в моя случай-ако въобще изобщо има такава еда ли е от увеличаване на матката. И още една много важна подробност
понеже с моя приятел не правим опити за бебче (въпреки, че аз искам!!!) той свършва навън-та в крайна сметка въпроса ми е има ли възможност да съм забременяла (отчитам възможността той да не е преценил точно кога "трябва" да спре). Много ви моля за съвети, препоръки какво да правя и ома ли някакъв шанс да е бременност? Много ви благодаря на всички предварително!!!!!!