0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Доц.Сечанов
« -: Септември 14, 2007, 16:40:51 pm »
   Здравейте.Предстои ми операция в София при доц.Сечанов в Св.Панталеймон.
 Искам да попитам има ли момичета оперирани при него .А какви са горе-долу цените.
     Благодаря Ви.
*
Re: Доц.Сечанов
« Отговор #1 -: Септември 15, 2007, 10:32:40 am »
Доцент Сечанов от клиниката по ендокринология, нали?
Аз не се оперирах при него, но познавам три жени, които е оперирал. Носи се слух че цената му е около 1200лв  :?
И все пак две от момичетата не са дали никакви пари. Третата е платила, но така и не каза колко точно.
« Отговор #2 -: Октомври 17, 2007, 14:48:11 pm »
Здр , никога небях срещала коментари за този доктор , но мога да кажа че това е най невероятния доктор човек и незнам какво да кажа за него още.
Оперира ме през месец април тази година като операцията не ми беше обикновенна , но не ми поиска и една стотинка .
А за белек незнам с нищо не се мазах а личи съвсем мъничко , но на мен не ми пречи .
Видях една млада девойка която беше оперирана същия ден с мен но от друг доктор неискам да говоря каква е картинката.
Съвета ми е че може да отидеш при него и в ендокринологията а не в частната клиника
Ако искаш да питаш нещо друго може да ми пишеш на ICQ то
*
« Отговор #3 -: Октомври 22, 2007, 07:43:01 am »
За д-р Сечанов мога да кажа само хубави неща. Преди година и половина оперира майка ми. 6 месеца след операцията белегът й почти не си личеше, маза го с Контратубекс. Разрезът й беше съвсем фин. Докторът след операцията лично минаваше по няколко пъти на ден да провери как са пациентите му. За цени не мога да кжа, защото майка ми мина по Здравната каса, но не ни е искал. Моето мнение за доцента е, че е освен прекрасен лекар и човек. Успех и не се притеснявай - в добри ръце си.
*
« Отговор #4 -: Октомври 22, 2007, 10:19:21 am »
Само искам да вметна за белезите, че не зависят много от лекаря. Те правят винаги много фини разрези в клиниката, но от типа кожа зависи дали ще остане белег или не.
*
« Отговор #5 -: Октомври 22, 2007, 10:20:58 am »
Не съм се оперирала при Сечанов защото, таксата при него е доста солена, между другото оперира и в ендокринологията и е завеждащ там. Оперира ме друг доктор в Ендокринологията и то след като си платиш 60 лв. на анестезиолога и 3 минимални работни заплати на доктора, който ще те оперира. Докато не си платих или не намекнах , че съм готова да платя си стоиш в стаята и се чудиш, защо другите ги оперират, а теб не. Друг е въпроса, че след операцията нещата при мен се влошиха и съжелявам, че се оперирах.

[/url]
*
« Отговор #6 -: Октомври 22, 2007, 10:24:26 am »
Съжалявам че така се е получило при теб. И на мен ми наговориха подобни неща, че без заплащане нямало да те оперират, но нямаше нищо подобно при мен. Явно си е доста индивидуално и зависи при кой лекар ще попаднеш.
« Отговор #7 -: Октомври 22, 2007, 15:45:10 pm »
Момичета незнам какво е станало при вас , но намен в петък следобед ми наговориха сумати неща че няма да ме включат докато не си платя това ми гоказваха другите жени от стаята Понеже бях от София доцента каза че мога да си отида в къщи и в неделя да дойда
Така и направих доцента небеше споменавал за никакви пари аз също небях го питала но вечерта в неделя свидях името си в списъка.
След операцията също нищо не съм давала А доцента до ден днешен ме наблудава когато отида при него .
*
« Отговор #8 -: Октомври 22, 2007, 16:01:18 pm »
Е как ще ви искат пари като наскоро ги даваха, само не си спомням в господарите или в темата на нова. В мойта стая само една се отърва без да плати, казаха и, че са я пропуснали и не искаха да и дават епикризата. Другата жена /баба по точно/, споделила с доктора, че няма възможност понеже всичките си спестявания дала на внучката 13 г. дете, на което му правеха по съшото време операция. Вкараха жената в операционна, а тя взела че след като и били някаква инжекция дигнала кръвно и не я оперираха докато не плати. Едно момиче в съседна стая след операция вместо в реанимация я върнаха в стаята и. През ноща се отвори раната и настана една суматоха, докторите на крак, а тя милата отказала да направи дарение на ръка. Не можаха после да събудят момичето, че и крещяха името поне 15 мин.

[/url]
*
« Отговор #9 -: Октомври 23, 2007, 09:17:18 am »
Когато бях в болницата преди 1 година нямаше подобни неща. Носеха се легенди, но аз лично не се сблъсках с нищо от това, което се говори. Освен това всички жени в отделението бяха оперирани, чувстваха се добре и се убедих в загрижеността на лекарите, а анестезиолога ми беше невероятен професионалист. Наистина не знам къде е истината, вероятно по средата.
Друг е въпроса, че след операцията нещата при мен се влошиха и съжелявам, че се оперирах.
Как точно се влошиха нещата при теб?
*
« Отговор #10 -: Октомври 23, 2007, 09:36:37 am »
Не бях дебела, а сега съм. Хормоните ми бяха в норма, след операцията- не. Преди спортувах редовно, а сега се уморявам и имам всички симптоми на гуша.

[/url]
*
« Отговор #11 -: Октомври 23, 2007, 09:40:38 am »
Ами за съжаление това е нормално за известно време. И аз надебелях, но за 6 месеца си върнах хормоните в норма и сега постепенно и метаболизма ми се оправя. Трябва време, не се отчайвай. Гадно е, знам, качих 8кг и излязох от нормата, обаче преди не можех да дишам и да преглъщам без болка от възлите, а и винаги има опасност да станат злокачествени. Бъди по-упорита с ендокринолога си, всичко ще се нареди, само е нужно време. Колко ти е ТСХ?