0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Anonymous

Nisko Kravno
« -: Октомври 20, 2005, 15:36:39 pm »
Vazmojno li e oste v ranna bremennost kravnoto da stane nisko ili tova stava po kasno?
*
Nisko Kravno
« Отговор #1 -: Октомври 20, 2005, 15:40:15 pm »
Ми то май това е един от признаците:wink:
Поне снаха ми каза, че се е осъмнила и поради тази причина :)

И пиши на кирилица!

Лалиии, изпреварих те :P
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Nisko Kravno
« Отговор #2 -: Октомври 20, 2005, 15:54:43 pm »
а може би е възможно кръвното изобщо да не стане ниско? ;)
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

Anonymous

Nisko Kravno
« Отговор #3 -: Октомври 20, 2005, 17:06:47 pm »
Попитах, защото се съмнявам дали не съм бременна а исках да поизчакам с тестта.Странното е че от няколко дни съм постоянно с ниско кръвно и за това попитах
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Nisko Kravno
« Отговор #4 -: Октомври 20, 2005, 17:26:14 pm »
потърси в сайта статията Първи признаци на бременност.
кръвното не е характерен и показателен признак.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

лили

• 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
Nisko Kravno
« Отговор #5 -: Октомври 20, 2005, 22:30:53 pm »
на мене кръвното по принцип си ми е ниско, но пада още повече когато не си доспивам. стискам палци да е другото, ама все пак наспиваш ли се...
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
Nisko Kravno
« Отговор #6 -: Октомври 21, 2005, 06:19:24 am »
Аз също съм с много ниско кръвно, пада още повече когато настъпи ПМС, лекувала съм се с "Ефортил"- консултирай се с личния си лекар. Не е задължителен симптом за бременност.
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит