0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

nimika

• *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!
ендометериоза-хашимото-да чакам ли още
« -: Септември 16, 2007, 19:14:42 pm »
Помогнете ми със съвет-колкото повече неща чета  толкова повече се притеснявам
През май месец съм оперирама от ендометер киста в Майчин дом -д-р Божилов
паралено с  това покрай оплаквания със сърцето -установихме проблеми на щитовидната жлеза- Хашимото-завишени ТАТ и МАТ -при Катя Тодорова-приемам тироксин ,селен и аспирин протект 
След операцията  д-ра ми каза  веднага да  се захващаем да правим бебе-като не ми изписа никвко лечение-но юни-юли  по стечение на обсоятелставата не бяхме маного активни...така или иначе бебе  още няма- осен ако сега  не сме се справили :?
Според вас да чакаме ли още или да търся специалист-кого бихте препоръчали-от всичко прочетено Владимиров или Стаменов разбирам че са най добрите  но часове за тях ехе..дали няма да  опасно за мен толкова надалеч-ако енометр  се развие наново.
Другата семица  отивам на  преглед при гинеколога в МД които ме оперира и чакам резултата за ТАТ и МАТ за да посетя и д-р Тодорова.Благодаря ви

Re: ендометериоза-хашимото-да чакам ли още
« Отговор #1 -: Септември 16, 2007, 20:17:22 pm »
здравеите мили момичета.Мнооооого отдавна исках да споделиам с вас моите проблеми, но така и не го направих.НАКРАТКО МОЯТА ИСТИРИЯ-ОМАЖИХ СЕ 2000Г.ВЕДНАГА ПОчНАХМЕ ДА ПРАВИМ БЕБЕ.ТОГАВА БИАХ НА 28 Г.1234-МЕСЕЦА НО БЕБЕТО НЕ ИДВАшЕ.ИМАМ ДОХОДНА РАБОТА ТАКА чЕ МОЖЕХ ДА СИ ПОЗВОЛЯ ДА ТРАГНА ПО ЛЕКЕРИ.ЗНАЕТЕ КАК Е.И ТАКА -шЕИНОВО,ЦВЕТНА СНИМКА.ЕДНАТА ТРАБА ЗАПУшЕНА.ПРЕДЛОЖИХА МИ ЛАПАРО.Д-Р НЕЦОВ Я НАПРАВИ СПОРЕД НЕГО НЯМАХ ПРОБЛЕМИ САС ТРАБИТЕ.ЗАПОчНАХМЕ СТИМУЛАЦИА..5 МЕСЕЦА НИшТО.КИСТА ПЛАч И Т.Н.ПОчИВКА..ПОСЛЕ ОщЕ 5 МЕСЕЦА СТИМУЛАЦУЯ И ПАК НИщО.ОТИДОХ ПРИ БОГОСЛОВОВА ТЯ СЕ ЗАЕ С ХИДРОТУБАЦИА ПРИПАДАХ ОТ БОЛКА И ТАКА ПАК СТИМУЛАЦИЯ ..КИСТА ..ПЛАч.КАТО ВИДЕХ РЕКЛАМА ЗА ПАМПЕРСИ МИ СЕ СВИВАшЕ САРЦЕТО.СПРЯХ ЗА МАЛКО.ХАИДЕ ХУКНАХ КАМ ,Т.КИРКОВА,Д-Р МАРКОВА МИ НАПРАВИ ОКОЛО 5 ИНСЕТА -ПАК НИшТО.ХАИДЕ ПРИ Д-Р ТОДОДРОВ ПАК СТИМУЛАЦИЯ И ПАК НИщО.МИНАХА 6 Г.ПОСЛЕДНИЯ МИ ПРЕДЛОЖИ ПЛАСТИКА НА ТРАБИТЕ БЕщЕ СИГУРЕН чЕ СА ЗАПУшЕНИ.ТОГАВА СЕ СПРЯХ.ЗАМИНАХ ЗА ПОМОРИЕ.МИНАХА СЕ 6 МЕСЕЦА.МИСЛЕХ СИ чЕ щЕ СПРА ДА МИСЛЯ НО И ЗА МИГ НЕ МОЖАХ.ДОКАТО ЕДИН ДЕН СЕ СКАРАХМЕ С МАЖА МИ В ЯДА МЕ НАРЕчЕ,ЯЛОВА,НЕ ГО ОчАКВАХ.ЗАРАДИ ТАЗИ ДУМА СЕ РАЗВЕДОХ.
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #2 -: Септември 16, 2007, 21:35:18 pm »
ninakk, наистина е добре да се насочиш към някоя репродуктивна клиника, ако настояваш за Клиниката на Д-р Стаменов - то можеш да си вземеш час /скорошен/ за Д-р Персенска, същото е положонието с часовете за Д-р Владимиров. Успех!

djiva, съжалявам за това което си преживяла. Надявам се имаш приятели които да те подкрепят в този момент! Желая ти здраве и късмет за напред!

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
« Отговор #3 -: Септември 28, 2007, 22:05:26 pm »
 Алекса 2003съжелявам за това което ти се е случило, наистина е ужасно.Искам да ти пожелая късмет и само не се отчайвай , след всички лоши неща идва и нещо хубаво, продължи напред и се надявай !
*
« Отговор #4 -: Октомври 18, 2007, 12:15:40 pm »
алеса съжалявам за това което ти се е случило! гледай напред , живота продължава и на "твоята улица ще изгрее слънце" , защото нали знаеш , че всяко зло е за добро! :bighug:
« Отговор #5 -: Октомври 18, 2007, 12:24:22 pm »
Нина, аз бих ти препоръчала Инвитро Клиниката на Д-р Щерев. Моята лекуваща лекарка е д-р Андреева и за нея можеш да си запазиш час до седмица. Тя лекува моята ендометриоза, тя ми направи операцията. Страхотен специалист, убедена съм че ще ти помогне.