0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

dpetcova

Re: Лоша спермограма - помощ
« Отговор #20 -: Февруари 17, 2009, 20:05:48 pm »
и какво се окоза като отидохте в клиника по добра ли беше спермограмата?
*

dpetcova

« Отговор #21 -: Февруари 17, 2009, 20:07:12 pm »
и какво се окоза като отидохте в клиника по добра ли беше там спермограмата?
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #22 -: Февруари 17, 2009, 20:09:37 pm »
Напротив,нали това ти давам стойности да сравниш,беше по-лоша,но за сметка на това достоверна.Спермограми в лаборатория си е изгубено време и пари и нещо вярно.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*

dpetcova

« Отговор #23 -: Февруари 17, 2009, 20:15:47 pm »
а ти от къде си аз съм от димитровград и незнам дали в хасково има такава клиника ше проверя и ако няма може би в пловдив ше има със сигурност.благодаря ти все пак че ми помогна до някъде но се надявам да не е по лоша от тази че незнам вече  ше се отчая още повече :(
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #24 -: Февруари 17, 2009, 20:19:24 pm »
в Пловдив е истината- клиника Медикус Алфа, д-р Мариела Даскалова- ембриолог
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*

dpetcova

« Отговор #25 -: Февруари 17, 2009, 20:22:15 pm »
благодаря ви може би и там ше пробваме и тогава ше видим какъв е резултата.
« Отговор #26 -: Февруари 17, 2009, 23:29:28 pm »
dpetcova, в Хасково няма специализирана клиника. В повечето лаборатории правят спермограма, друг е въпросът обаче доколко са достоверни. Пък и в Хасково няма специалист, занимаващ се с репродуктивни проблеми, който да ти разчете спермограмата и при необходимост да те насочи към подходящо лечение. Насочи се към специализирана клиника (най-близко ти е в Пловдив). Успех!
*
« Отговор #27 -: Февруари 18, 2009, 18:01:28 pm »
dpetcova, не си губи времето другаде, а отвай в Пловдив при Мели. Аз съм от Свиленград и на мен Хасково ми е по-близо, но няма специалисти, за съжаление.

*

sesi

• 218
  • Прави добро и ще получиш добро!
« Отговор #28 -: Февруари 18, 2009, 20:29:22 pm »
И аз съм за Пловдив не си губете времето в Хасково няма специалисти,най добре идете при Д-р Даскалова клиника Медикус Алфа.
Успех ви желая :D