0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

denito

• *
  • 1007
  • моята сбъдната мечта
овулация
« -: Октомври 27, 2005, 17:08:02 pm »
може би аз нещо не разбирам, но си мислех че след като имам двуфазност в температурата, то със сигурност съм имала и овулация.  моля ви напишете ми дали това е така или независимо от двуфазността може и да няма овулация.  8O

овулация
« Отговор #1 -: Октомври 28, 2005, 17:04:17 pm »
А как разбра, че си нямала овулация?
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!

*

denito

• *
  • 1007
  • моята сбъдната мечта
овулация
« Отговор #2 -: Октомври 31, 2005, 11:31:24 am »
Понеже правим бебче вече от две години и съм си изследвала всички хормони, както и изследвания за антитела /кръвни/ и всичко е ок, а бебчето го няма и вече незнам накъде да се насоча. Правихме кекс няколко дена поред преди ову-то, а ето че пак не става, затова реших, че /понеже не съм сигурна в тестовете за ову/ може и да не съм имала овулация. Моят гинеколог казва, че е дошло време да направя цветна снимка за проходимост, но откакто намерих този сайт и редовно го чета мисля че има и други изследвания, които трябва да се направят преди това. Моля ви споделете вашия път към така мечтаното бебче.
... и още нещо защо да не отворим една нова тема, в която всеки да описва изследванията, които е правил едно след друго. Струва ми се, че ще бъде много полезно за всички нас.

*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
овулация
« Отговор #3 -: Октомври 31, 2005, 11:43:43 am »
Изследваниата са:
1. Спермограма
2. Фоликуметрия
3. Хормони
4. Тест за проходимост на тръби.
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14926
овулация
« Отговор #4 -: Октомври 31, 2005, 12:14:16 pm »
Цитат на: denito

... и още нещо защо да не отворим една нова тема, в която всеки да описва изследванията, които е правил едно след друго. Струва ми се, че ще бъде много полезно за всички нас.

Денито, има специален форум "Дневници", където можеш да си направиш такава тема с продължение и да описваш всичко, което си правила. Също така, можеш да четеш дневниците на другите потребители.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

denito

• *
  • 1007
  • моята сбъдната мечта
овулация
« Отговор #5 -: Октомври 31, 2005, 12:15:40 pm »
оо да забравих да напиша, че мъжът ми си прави спермограма и тя е добра.
Но във сайта чета, че проблемът може да бъде и в имунологичната съвместимост, а също така че е възможно и секрецията на цервикалните жлези да не е достатъчно добра и затова да не може да се осъществи оплождане. Мисля си, че понеже не съм боледувала от нищо няма да имам проблем с проводимостта /дано да съм права/, а и честно да си призная ме е страх от това изследване и ми се иска да го оставя най-накрая. А и все ми се струва, /с шестото чувство/, че проблемът ми свързан или с това, че поради недобра среда сперматозоидите не успяват да стигнат до яйцеклетката, или че ембриона не може да се имплантира /за което не съм открила какви изследвания се правят/. Моля ви ако някой си е правил подобни изследвания да ми напише.

*

denito

• *
  • 1007
  • моята сбъдната мечта
овулация
« Отговор #6 -: Октомври 31, 2005, 12:17:12 pm »
Цитат на: jam
Денито, има специален форум "Дневници", където можеш да си направиш такава тема с продължение и да описваш всичко, което си правила. Също така, можеш да четеш дневниците на другите потребители.

благодаря ти Джам, не знаех че има такъв форум. Ще го потърся

*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
овулация
« Отговор #7 -: Октомври 31, 2005, 13:45:55 pm »
Денито, като цитираш не изтривай "quote", даже нищо не изтривай, докаго свикнеш.
Цитатът трябва да започва и завършва с "quote".
*

denito

• *
  • 1007
  • моята сбъдната мечта
овулация
« Отговор #8 -: Октомври 31, 2005, 16:41:03 pm »
добре Lali благодаря, така ще правя вече.

*

denito

• *
  • 1007
  • моята сбъдната мечта
овулация
« Отговор #9 -: Октомври 31, 2005, 18:12:12 pm »
ако някой от вас си е правил някакви подобни изследвания моля да ми напише какви точно, при кой гинеколог и в коя клиника.
Благодаря ви момичета. :lol: