0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

sisi

Помогнете ми, ако знаете............
« -: Септември 08, 2004, 12:26:07 pm »
Здравейте,

омъжена съм от скоро, но много искаме да имаме дете.Веднага след сватбата започнахме с опитите, но за сега нищо... :cry:
Имаме един доста глупав проблем. За някои може да е смешен, обаче на мен ми е притеснено. Значи след секса и гушкането, когато стана от леглото, спермата започва да "извира". Усещам я как се връща и ако продължавам да стоя права, просто си потича..... :oops:
На сайта прочетох, че трябва да се лежи повече време. Почнах да се мисля че може нещо да възпрепятства "вливането" на спермата.
Ако някои е имал такъв проблем, моля нека ми отговори. Защото ужасно много искам да стана майка.
Поздрав!

Сиси
« Отговор #1 -: Септември 08, 2004, 13:21:45 pm »
Миличка, отиди на лекар. Може да е нещо много просто. Аз например имах полип, който по принцип не пречи на забременяването, но препречваше цервикалния канал и плувците не можеха да влязат.
*
Re: Помогнете ми, ако знаете............
« Отговор #2 -: Септември 08, 2004, 15:05:00 pm »
Цитат на: sisi
Здравейте,

Ако някои е имал такъв проблем, моля нека ми отговори.

Здравей,

Аз мисля, че това не е проблем. Просто "гравитацията" си казва думата. При мен положението е точно същото. За това аз "практикувам" лежане по корема, от опит съм установила, че по този начин почти нищо не "изтича".

Преди врме когата и ние започнахме опитите за бебе и мен това ме притесняваше, така че въпросът ти не е глупав. За твое успокоение се консултирай с гинеколога си.

Поздрави и лек ден

"С моя приятел споделяме всички проблеми. Често не успяваме да ги решим, но това, че сме един до друг, готови да се изслушаме, е единствената помощ която ни е нужна!"Линда Макфарлън
*
« Отговор #3 -: Септември 09, 2004, 14:58:56 pm »
Здравей, мисля че няма място за притеснение при теб. Това не може да е никаква причина. Аз също го имам този проблем и разговарях с моя гиниколог и той  ми каза, че просто е невъзможно жената да поеме цялото количество сперма на мъжа и затова част от нея се изхвърля от организма. А и от 5 месеца си правя инсиминации, по същия начин се получава, макар, че при нея материала се вкарва много по-навътре от нормалния акт. Така, че не се притеснявай и недей да мислиш много. Успех ти желая.
*
« Отговор #4 -: Септември 09, 2004, 22:37:06 pm »
Съгласна съм с Дудка и Таня.
Това според мен не значи че имаш проблем.На мен също ми зтича ако стана веднага и затова за по-сигурно си полежавам поне половин час след половия акт.
Не се притеснявай мила.Не си докарвай излишни нерви.Ще видиш,че скоро ще ни се похвалиш с хубава новина.
"Общо взето мъжът е по-доволен ако на масата му има хубава вечеря,отколкото ако жена му знае старогръцки."
*

viki in US

« Отговор #5 -: Септември 11, 2004, 20:26:01 pm »
Ne se pritesniavai ,tova loeto izticha ne e spermatozoidite a semennata technost.Eiakulata na mija sudurja -semena technost vuv koiato se sudurjat spermatozoidite ,tazi technost spomaga lesnoto pidvijvane na spermatozoidite kogato navleznat,hrani gi  i gi predpazva ot kiselinnata obstanovka na vaginata.Spermatoiodite navlizat cerviksa pochti vednaga taka che niama nujda ot zadurjaneto na tazi technost vuv vaginata.
« Отговор #6 -: Ноември 17, 2004, 13:31:07 pm »
Щом правите опит най-важното е непосредствено преди и след акта да не се миеш /особено пък вътрешно/ и да лежиш поне половин час след акта.
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!