Здравейте отново. ТА....както най - често се случва - платих си изследванията сама и сега съм с готови документи, които трябва да внеса в Здравната каса за одобрение. Избала съм клиниката. Вчера им занесох документите и оттам ми дадоха Приложение 1 - Декларация и Договор, който да попълниме.
Но тъй като непрекъснато се ровя във форума и чета.....забочнаха да ме обземат страх и съмнения, които искам да споделя с вас. Само вие можете да ми помогнете и да ме подкрепите.
1.Почти никой не успява от първи опит Икси
2. Цената която трябва да заплатиме е доста висока - колкото доходите ми за 1 година! Втори опит няма да мога да си позволя със сигурност.
3. Клиниката която съм избрала е с най - положителни отзиви и немога лесно да се откажа от нея.....
4. Декларацията, която подавам в Здравната каса и в която декларирам че точно в тази клиника ще се извърши процедурата обвързва ли ме в голяма степен с клиниката? Мога ли след като получа одобрение от касата и преди да съм подписала договор с клиниката - да я сменя.
5. Няма да крия че се триумя за 1 АГ Света софия, Клиниката на Владимиров и Клиниката на ЩЕрев. Интересуват ме цените там. За първите две имам горе - долу представа, за клиниката на Щерев - никаква. Ако се притеснявате , пък и незнам дали е етично да се обсъжда това тук - пишете ми на ЛС.
6. МОля, знам че е много трудно но ми препоръчайте най - добрата клиника! с ной - добрия екип. Вече незнам дали съм за тук или за психолог. ЗАпочвам бавно да полудявам!