0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Лапароскопия
« -: Март 04, 2004, 12:53:14 pm »
Момимичета,
Имам киста на яйчника. Предлагат ми лапароскопия в частна клиника Гургулят.
Някоя от вас посешавала ли е тази клиника и имате ли какво да споделите за относно нея.
ПРИВЕТ
« Отговор #1 -: Март 17, 2004, 16:28:44 pm »
Преди време и аз имах много голяма киста ! Установих я след като имах много силно кръвотечение в продължение на две-три седмици . Когато отидох на лекар той ми предписа противозачатъчни по схема , за да ми спре и каза след това да отида дарешим когада направи операцията по отстраняването . Тогава една моя позната ми предложи да пробвам с гладолечение . Още на първата седмица  след глатоличение отидох на преглед при същия лекър , той беше  :o . за това ти предлагам да пробваш , пък знаеш ли !!!!!!!!!
*
Лапароскопия
« Отговор #2 -: Септември 07, 2004, 13:59:00 pm »
Аз имам две операции на кисти. Първата от спукана киста по спешност, а втората лапароскопия в "Майчин дом" с размер 6 см. При мен е нещо нормално образуването на кисти. Преди една година образувах отново киста 5 см и лекарят при, който бях веднага ми вика- лапароскопия.Това става в края на годината , а на мен в началото на същата ми беше направена такава. След като излязох от кабинета се разплаках и казах ,на мъжа ми, че няма да ставам опитно зайче, и отидохме при друг гинеколог, който с хапчета успя да намали кистата и по време на следващия цикъл я изхвърлих. Затова те съветвам да отидеш и при дрег лекар за мнение, защото последствията от всяка една операция са лоши. Аз поне съм минала по този път изнам какво е. Така, че не се доверявай и не се съгласявай веднага. Успех
Лапароскопия
« Отговор #3 -: Септември 07, 2004, 16:06:13 pm »
Да, но аз си направих лкопията още през март тази година... И с право, оказа се че кистата е шоколадова, и сега се лекувам от ендометриоза...Все още не съм забременяла, но се надявам...И момичета, един съвет от мен, доверявайте се на лекарите си, не на някакви измислени гладолечения и билки.
Re: Лапароскопия
« Отговор #4 -: Октомври 30, 2007, 20:10:44 pm »
Не се притеснявай. АЗ бях на такава операция на 17 септември в Плевен при мен всичко мина добре това е наи лесния и безболезен начин.Стискам ти палци доно и при теб да е така :bighug:
Re: Лапароскопия
« Отговор #5 -: Октомври 30, 2007, 20:16:24 pm »
Темата е от 2004 г.

lb2f