0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Тестове за ОВУ и фенестрация
« -: Ноември 21, 2007, 10:43:01 am »
Здравейте момичета,най-накрая се реших и направих преди 20дена фенистрация на яйчницине,цветната снимка се потвърди ,че тръбите са проходими,нямам сраствания,но причината да не се пукат фоликулите е била задебелената обвивка на ячника в резултат на изкаран възпалителен процес,така каза док.Сега чакам МЦ и се чудя да ли вече ще мога да използвам тестовете за ову,или преди това на своя глава да си пусна ФСХ и ЛХ,та седя и се чудя в къщи,моля ви дайте съвет.
*
Re: Тестове за ОВУ и фенестрация
« Отговор #1 -: Ноември 22, 2007, 15:45:25 pm »
Здравей
Фенестрацията кога ти я прави и как? Аз така като чета излиза че си правила фенестрация и цвена снимка на куп, а доколкото ми е известно фенестрацията се прави с лапароскопия (може и да греша).

Нищо не пречи, да си купиш тестове за овулация ;) Фенестрацията не може да окаже влияние върху резултата - няма как тази процедура да промени хормоните ти (аз разбрах от постинга си, че това питаш).

Може да пуснеш хормоните и да си правиш тестове за овулация едновременно ;)

Успех!

"С моя приятел споделяме всички проблеми. Често не успяваме да ги решим, но това, че сме един до друг, готови да се изслушаме, е единствената помощ която ни е нужна!"Линда Макфарлън
Re: Тестове за ОВУ и фенестрация
« Отговор #2 -: Ноември 22, 2007, 16:27:37 pm »
Да операцията е лапароскопска,но преди 6м ми правиха цветна снимка,и сега беше диагностична и оперативна лапароскопия,със някакво си метиленово синьо,ти проследяват проходимостта на тръбите,но след като вече нямам ПКЯ,то сигурно би могло да се използват тези тестове.Бог знае :(та затова реших да се допитам до вас