0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Дете по празниците
« -: Декември 06, 2005, 13:18:49 pm »
Бях чувала, че може по празниците да приютиш дете от дом за сираци. Някой знае ли нещо по въпроса? Как става това, какви са изискванията?

Тези дни ми се върти тази идея из глават. Тормози ме и въпроса, честно ли ще е спрямо детето? Да, то ще е щастливо за няколко дни, ние ще сме щастливи няколко дни, а после .....  Хем искам да го направим, хем не искам. Знам че ще ми е безкрайно приятно и много ще съм щастлива, ама като свършат празниците.... Аз ще се справя с това, но как ще реагира детето. Чувствам че ако го направя ще бъда егоист.

"С моя приятел споделяме всички проблеми. Често не успяваме да ги решим, но това, че сме един до друг, готови да се изслушаме, е единствената помощ която ни е нужна!"Линда Макфарлън
*
Дете по празниците
« Отговор #1 -: Декември 06, 2005, 18:12:59 pm »
Здравей Tania79,
идеята ти е много хубава. И иzобЩо не я намирам zа егоистична, напротив, Ще дариШ едно дете с топлина и внимание. Какво по_добро от това?
Единственото, което мен ме притеснява е, че може да дадете праzни надежди на детето, че има вероятност да го осиновите, а после да е много раzочаровано. Но от това, което съм гледала по телевиzията смятам, че zа децата Ще е много по_приятно да иzкарат праzниците с истинско семейство, пред алтернативата да останат в дома. Поzдравления, страхотна идея!
А zа това какви са иzискванията, мисля, че трябва да се обърнеШ към дома, който е в твоето населено място, те Ще ти кажат.
Успех!
*

lidia

• 2959
  • Най-хубавото се вижда само със сърцето.
Дете по празниците
« Отговор #2 -: Декември 06, 2005, 18:39:54 pm »
празнотата после ще ми държи влага много дълго време, както на мен така и на детенце, затова аз лично бих се въздържала.  Но от друга страна това ще е един прекрасен миг за детето и поне за малко ще е истински щастливо.
http://www.youtube.com/watch?v=xFkUG9xSSSE с благодарност на едно цигуларче :)
http://www.youtube.com/watch?v=dy2KNUESXp0