0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравеите преди година забременях и радостта ни със съпругатми беше голяма.Но на 8-ммата седмица се оказа миссед :(.Трябваше да направя аборт.Докато ми дойде датата за аборта той стана в кащи.Така се разминах от стъргането.След 8 месеца стана на ново.Радвахсе но не толкова много исках парво да го видя и тогава да разкажа на целия свят.В 10-та седмица отидох на доктор и забелязах физиономиятаму как се изменя и веднага разбрах 4е нещо нее наред.Когато видях 4е отново няма нищо всв едноо ми се подкосиха краката и света ми се видя 4ерен  :(.Този път също преди уреденатами дата стана аборта но със малко усложнения.Полу4их кръвоизливи.Ве4е съм добре,но имам страх какво щее за напред.Благодаря и на мажами които през цялото време беше до мен и не ме остави за минута сама.Можели някой да ми каже опасно ли е това и дали имаме надежда да си имаме детенце.Предварително ви благодаря.Извинявамсе за пропуснатите грешки.
*
Re: 2-ри Мисед това опасно ли е и имам ли надежда
« Отговор #1 -: Ноември 04, 2007, 13:25:31 pm »
Разбира се , че има надежда!
Правили ли сте генетични и имунологични изследвания?
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #2 -: Ноември 04, 2007, 17:05:59 pm »
След два аборта е редно да си намериш гинеколог, който да помисли какво не е наред - а могат да са много неща: анатомичен проблем в твоята репродуктивна система, наличие на инфекция, мъжки фактор, генетичен проблем, общо заболяване и т.н. Преди следващи опити за бременност е добре да се направят малко изследвания при двамата, с цел да се установят тези проблеми и да се лекуват или отстранят.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*
« Отговор #3 -: Ноември 05, 2007, 08:37:37 am »
За нужните изследвания са ти писали преди мен.
За надеждата - има, разбира се. Моята надежда след два миседа се превърна в моето родено дете.